Sızce bır body cinin ideal boyu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeZzA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

DeZzA

Üye
Sizce bir body cinin ideal boyu ne olmalıdır ? kas hacminin falan guzel gozukmesi icin bence biraz uzun boya ihtiyac var kısa boylularda kaba gozukuyormuş gibime geldi sizce nasıl ? 1.86-1.90cm boy ideal gibime geldi peki sizler bu konuda ne duşunuyorsunuz arkadaşlar ? :confused:

Yaramı deştin be kardeşim:mad: Benim boy 1.64.Bencede uzun boylulara daha çok yakışıyo bodyci olarak.Kısa boylular duba gibi oluyo.İdeal olanıda işte en az 1.80 en fazla 1.95 filan bence

sorry be kardeşm benim boyumda 165cm yani :S kotu bir amac icin solemedim ozurdilerim yanlış anlaşılma olduysa :\

Yha ne özürü ben makarasına dedim öle.Yoksa aştım bunları kendimle barışıgım.Olsaydı ii olurdu ama olmadı napim saglık olsun.

benimki 1.90.Bence 1.75 le 1.95 arası en ideal boy.1.75nin aşağısı pek güzel gözükmez vücutsal olarak.Hele boyu küçük olup body yapanların bilekleri ve pazular gerçekten çok kalın ve kaba gözüküyor.Kol uzunluğuda önemli bence.

1.80 ile 1.85 arası..
Fit'in güzelliği..

Bence ideal boy 1.70 olmalı.Anlaşıldığı üzere ben bu boydayım:)Bu işin şakası tabi Uzun boy her şeyde olduğu gibi bunda da avantaj.Allah vermemiş ne yapalım:)

bence ideali 1.82-1.85 arası...ben bu aralıkta olmasamda öyle bence...

Eskiden çalıştığım salonda abinin boyu 1.70 di fakat komple güzel bir fiziği vardı omuzları tam anlamıyla kavun gibi olmuştu ve beli inceydi. Orantısı ve duruşu çok iyiydi,ve karizmatikti.yani boy çok da önemli değil bence ama boyu daha uzun olsa daha mı güzel olurdu bilmiyorum.

Bence bu iş boya pek de fazla bakmıyor, orantıyı ve hacmi birleştirebilen herkes güzel görünüyor..
Benim estetik olarak beğendiğim adamlar genelde kısa diyebileceğimiz, en azından uzun olmayanlar..Flex wheeler, Frank Zane,Ahmet Enünlü..Bence bu adamlar çok güzel orantılarıyla ve ince kemik yapılarıyla kendilerinden daha uzun ve iri adamları ekarte ettiler..Gerçi Arnold gerçeği de var, ama onun boyunda o estetiği kim yakayabilmiş bilemiyorum..

En ideal boy aralığı 185-190 arası bence.İyi bir gelişimle dalyan gibi olabilinir pekala bu aralıkta.Aşırı uzun olmayan boyla şekkilli geniş bir vücut oldukça güzel bir görüntü oluşturuyor bence.

185-190 arası bence en ideal boy .Ne yazık ki benim boyum sadece 1.83.
183 oldukça iyi bir boy daha ne istiyorsun!2cm daha uzun olsan bu farkedilmez bile emin ol.

bence 1,90-195 olmalı kısa boylu arkadaşlar alınmasın ama gerçekten uzun boy vücudu daha iyi taşıyor kemik uzunluğu ve yapısı itibariyle vücuda heybet katıyor ..adelenin yapı itibariyle kısa boylu insanlara göre daha hacimli olmasına olanak veriyor

Boyum 1.88 toplu tasımada cekmediğim sıkıntı kalmadı daha uzun arkadaslara allah sabır versin.VG ye gelince bence nekadar uzun okadar iyibench_O

Back
Yukarı