Protein Tozu İçeriği Dikkat Edilecek Hususlar

Hocam biliyorum bu başlık ile fazlasıyla alakasiz olucak fakat yinede size güvendiğim için bu soruyuda size sormak istedim. Malum kas gelişimi için testosteron hormonu çok önemli ve bi arkadaşımdan antremana bacak hareketleri ile başlamanın testosteron seviyesini arttırıcağını böylece daha verimli bi antreman geçirileceğini duydum. Bunun hakkinda bi bilginiz varmı acaba?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Prostar Whey Protein (CARNITINE ve SHAKER Hediyeli-194), 80 porsiyen
Optimum Gold Standard Whey Protein 2273 Gr(184), 74 porsiyon
Hardline Whey 3 Matrix Protein 2300 gr(169) 52 porsiyon

yeni başlayan olarak 5-6 gün spor yapıyorum ve antremanları ağırlaştıracağım yukarıdaki proteinlerden en uygunu hangisidir sizce ?
Ayrıca prostarı daha önce tavsiye etmişsiniz fakat içeriğinde soya görünüyor .

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, iş nedeniyle ekip olarak yurt dışına çıktık ve yoğun iş temposunda foruma çok fazla girme şansım olmadı. O yüzden sorularınıza zamanında cevap veremedim.
n1dya: Prostar ürününde emülasyonu sağlamak amacıyla eser miktarda (yani çok çok az) soya lesitini vardır. Bu katkı maddesi çoğu protein tozlarında vardır, ayrıca marketlerde satılan bisküvi, kek, pasta, kraker hatta ve hatta bazı bebek mamalarında bile ''eser miktarda'' soya lesitini bulunur.

JoNi LeŞ: Evet doğrudur, bacak idmanları hormonel fonksiyonları hareketlendirir ve artış sağlar. Buda protein sentezini ve kas yapılanmasını arttırarak daha çabuk toparlanıp gelişmemizi sağlar.

Merhaba arkadaşlar, iş nedeniyle ekip olarak yurt dışına çıktık ve yoğun iş temposunda foruma çok fazla girme şansım olmadı. O yüzden sorularınıza zamanında cevap veremedim.
n1dya: Prostar ürününde emülasyonu sağlamak amacıyla eser miktarda (yani çok çok az) soya lesitini vardır. Bu katkı maddesi çoğu protein tozlarında vardır, ayrıca marketlerde satılan bisküvi, kek, pasta, kraker hatta ve hatta bazı bebek mamalarında bile ''eser miktarda'' soya lesitini bulunur.

JoNi LeŞ: Evet doğrudur, bacak idmanları hormonel fonksiyonları hareketlendirir ve artış sağlar. Buda protein sentezini ve kas yapılanmasını arttırarak daha çabuk toparlanıp gelişmemizi sağlar.
Harikasın kardeş yeni bi ufuk kazandirdiğin için teşekkür ederim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef o konuda yardımcı olamıcam, ben genelde yurtdışından gelen dostlarım ve arkadaşlarım vasıtasıyla supplement ihtiyacımı karşılıyorum.[DOUBLEPOST=1391200805][/DOUBLEPOST]
Spor hayatımın ilk 4 senesi hiç gainer kullanmadım ve gerekte duymadım. Çünkü pirinç, bulgur, makarna, yulaf gibi besinlerle karbonhidrat ihtiyacımı fazlasıyla karşılayabiliyodum. Daha sonrasında ara ara Ultimate IsoMass Xtreme Gainer kullandım ve çok memnun kaldım. Fakat dediğim gibi bence gainer olmazsa olmaz bi supplement değil. Yalnız orta ve ileri seviye sporcuların idman öncesi ve sonrası dextroz veya maltodextrin kullanmalarında yarar var. Ben bu ürünleri hammadde olarak satın alıyorum böyle çok daha ekonomik oluyor.
nerden alıyorsun hammadde olarak ??

Merhaba, Şuan prostar ultimate whey kullanıyorum, ne kadar izole ve ne kadar konsantre whey içerdiğini nasıl öğrenebilirim acaba ?

Merhaba, Şuan prostar ultimate whey kullanıyorum, ne kadar izole ve ne kadar konsantre whey içerdiğini nasıl öğrenebilirim acaba ?
Ultimate Prostar'ın protein içeriği %83, bunun %20 si izole proteindir, kalan %63 whey konsantredir.

Teşekkürler nasıl buluyorsunuz bu değeri ben netten bu kadar araştırmama rağmen bulamadım

Teşekkürler nasıl buluyorsunuz bu değeri ben netten bu kadar araştırmama rağmen bulamadım
Yabancı sitelerde bu işi profesyonel olarak yapan body builder, tranier ve nutritionist'leri takip ediyorum. İngilizcen varsa özellikle ingiliz ve amerikan forumlarını takip etmeni öneririm, çok daha detaylı bilgiler mevcut.

Sadece toz kullanarak kilo alamazsınız düzenli ve protein-karbonhidrat dengesini sağlıcak şekilde beslenirseniz sağlıklı kilo alabilirsiniz. Günlük öğünlerinizde pirinç, bulgur,yulaf,makarna gibi karbonhidratları ve tavuk, et, balık, hindi, süt, peynir gibi protein kaynaklarını tüketin. Bu tür besinler çok çok daha yararlı ve çok çok daha etkili. Beslenmeyi oturtmayan birine supplement önermem çok anlamsız. Supplement'e verceniz parayı beslenmenize harcayın size verebiliceğim en iyi tavsiye bu olabilir.
Kilo almak için o kadar para harcama kardeşim. Maltodekstrin al. Kompleks bir karbonhidrat kaynağıdır. Fazlası vücutta yağ olarak depolanır. En sağlıklı ve en hızlı kilo alma yöntemidir.

Son düzenleme:
Uykusuzburak optimum goldun eu versiyonu ile usa versiyonu arasinda buyuk fark diyorlar bu konu hakkinda bilginiz nedir?
Firma aciklama yapsada uyeler etkisi hakkinda oyle dusunmuyorlar ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar yurtdışında olduğumdan ve aşırı iş yoğunluğu nedeniyle mesajlarınıza cevap veremedim. Geçtiğimiz hafta sonu son yurtdışı destinasyon seferimi yapıp Türkiye'ye döndüm. Kurban bayramından sonra artık iş yoğunluğum giderek azalıcak foruma ve sizin sorularınıza daha fazla vakit ayırabilicem. Şimdilik beni mazur görmenizi diliyorum, yakında görüşmek üzere.

İnkaspor Xtreme whey değerlendirmesi ;

Amino asit profili iyi içerik olarak zengin b vitamini glutamine destekli servis sayısıda iyi sayılır,güzel ürün fiyat olarak pahalı tabi indirimde kampanyada yakalarsanız alın derim ,normal fiyat olarak 200 tl fazla :(

Elimde Optimum var bitmek üzere.Optimum fiyatı 180 civarı bu ürünün fiyatı 200 tl civarı.Optimumla bu ürünü fiyat performans açısından kıyaslarsanız siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.

Back
Yukarı