Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hocam salonlarınız maşallah diyelim çok güzel aletlerde öyle helede havuz tamamne bitirdi işi mükemmel eşinizle mutluluklar dilerim çocuklarınız varmı eşiniz türkmü?
hocam derecelerinizi yazarmısınız ve biraz geçmişiniz hakkında neden nasıl başladınız spora gerçi özgeçmişiniz var ancak belki farklı bişeyler vardır varsa bizimle paylaşırmısınız
serkan çetini siz hazırlıyormuşsunuz bu doğrumu acaba onunda sizde özel pozları resimleri varsa eklermisiniz ve tanıdığınız başka türk sporcu varmı? sevgiler hsd.
MEHRABA HSD EVET BIR OGLUM VAR 15 YASINDA VE ESIM DE TURK ,YOK BEN SERKAN CETINI HAZIRLAMIYORUM?
SERDAR AKTOLGA YI HAZIRLIYORUM VE HAZIRLADIM,TESEKUR EDERIM SALONUM UN ICI
MEHRABA HSD EVET BIR OGLUM VAR 15 YASINDA VE ESIM DE TURK ,YOK BEN SERKAN CETINI HAZIRLAMIYORUM?
SERDAR AKTOLGA YI HAZIRLIYORUM VE HAZIRLADIM,TESEKUR EDERIM SALONUM UN ICI
OK tamam ama simdi yazaman zamanim yok cunku cok yazacak sey var ,simdi antrenman yapacagim soz veriyorum size anlatacagim bu spora nasil geldigimi ve neden ve ne zamana kadar.