O Bir Türk Mehmet Yıldırım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
foruma hoşgeldin sizi burada görmek ayrıca yurt dışında bu sporu yapan nadir türklerden biri olmanız bizi gurulandırıyor geçmişinizi az çok biliyoruz bu sayfaya ilk resimlerinizi ben eklemiştim ve guru duymuştum o yüzden başlığı o bir türk diye yazdım umarım yazmaya ve bizlere yardımcı olmaya devam edersiniz

forumda görkem gürsoyda yazıyor kendisi almanyada rakibiniz serkan çetinde görkemi tanıyormusunuz kendisi çok iyi ve sempatik birisidir yarışma için ne düşünüyorsunuz burada olmayan resimlerinizi eklermisiniz :?:

size hangi konularda sorular sorabiliriz :?: streoid konusunda soru gelmesi sizi rahatsız edermi kimse konuşmaz ancak bilinen gerçektir bizlere hangi konularda yardım edebilirsiniz hakkınızda bilmediğimiz çok şey var mümkünse beslenmenizden antrenman programınıza kadar herşeyi öğrenmek ister üyelerimiz umarım çok sıkmamışımdır ama bunları toptan bir kişinin yazması sanırım daha iyi olacaktır sevgiler hsd.

aramiza hoşgeldiniz...

selam arkadaslar !!! bu zamanlarda cok isim var 2 kulubu sahibihim onun icin kusura bakmayin cevap larim biraz suruyor,evet benden istediginiz soru sormak isterseniz sorun ona cevap verebilirsem veririm,entrenmandan ,veya diet den ilaclardan etc....
SELAM GORKEM !!! evet serdar la tanisiyoruz onu avrup aya wabba ben hazirladim bu sene cok iyiydi
gorkem bodyxtreme hazir misin? :)

maşallah abi dev gibisin ben hazırım az kaldı zaten ben fazla bozmuyorum off sezonda hep temiz beslenıyorum. şuan 103 kg. oldum 3-5 kg. arası verıp gırerımyarısa sen nasılsın sende hep temız gıdıyorsunzannedersem

sagol gorkem bey ben de off ssezon da cok temizim su handa ben de 104 Kg dayim 3 kg fazla almak istiyorum daha
bodyxtrem den sonra 4 TANE yarismam var ,yarin tatile gidiyorum ANTALYA YA 10 gun ,orada tanidigin bir salon varsa bana
lutfen diyebilirsiniz cok iyi olur,cep tel;00/33/6/11/81/84/13
GORKEM oralarda olursan gorusebiliriz istersen
haydi hosca kal!!!

hocam çok güzel resimler antalyada salon ayarlayabiliriz sanırım antalyada üyelerimiz var tam olarak neresine gideceksiniz detayları yazarsanız ayarlayabiliriz istanbulada bekleriz hocam lütfen buyurun gelin yer sorunu yok evimde misafirim olun bizi mutlu edersiniz sorular konusunda gösterdiğiniz incelik için teşekkür ederim istanbula muhakkak uğrayın GÖRKEMİN Kendi salonu var istanbula buyrun gelin onunlada beraber bir idman olur bizde videoya çekeriz süper olur bir sürü üyemiz sizi görmek ister hocam lütfen gelin bakın yer sorunu yok ve türk yemekleri çok görekmde gelmenizi ister

SELAM mehmet abi hsd nın dedıgı gıbı beklerız aslında bızım gelmemız lazım ama işi bırakamıyorum orayada gittikmi kalmak lazım 1hafta :)sana ev çok burda en kral diyet yemeklerde yapılır :) aldım telını arıcam en kısazamanda

SELAM HERKESE YENI TATIL DEN GELDIM ALANYA DA YDIM COK SICAKTI VE BIR KAC TAHNE SPOR KULUP LERI BULDUM
SIZE YENI RESIMLERI GOOSTERIYORUM GECEN HAFTA BENIM SIPRT SALONUM DAYDI

Back
Yukarı