Bende bunu kullanıyorum bir ayı aşkın. Bcaa oranı cok iyi ürünün. Sence bunun yanında bcaa kullanmama gerek varmı?Uzun bir araştırma sonucu bunu aldım. Şuan yağ oranım %20. Spordan sonra 2 ölçek Nutrade + 1 ölçek Multipower toz BCAAyı yarım litre light süte katıp kullanıcam. Bugün ilk fotomu çektim. Onar gün aralarla fotoğraflarımı çekicem. Bakalım 2 ay sonra nasıl bir değişim olacak.
Bence Bcaa almana gerek yok. Fakat ben fazla kardiyo yaptığım için aldım. Yağ yakarken kas kaybetmek istemiyorm yani.Bende bunu kullanıyorum bir ayı aşkın. Bcaa oranı cok iyi ürünün. Sence bunun yanında bcaa kullanmama gerek varmı?
Benim bu ürünü tercih sebebim bcaa oranıydı. Ürün yarıyı geçti çok memnunum.Ürünü yeni aldım. Daha önce Optimum kullanıyordum. Protein tozundan çok beklentim yok fakat Nutrade'i aspartam içermemesi ve temiz içeriğe sahip olduğunu düşündüğüm için tercih ettim.
Bakalım...
Benim bu ürünü tercih sebebim bcaa oranıydı. Ürün yarıyı geçti çok memnunum.
Yanılmıyorsam optimum'un bcaa oranı 5,5g olması gerek. Bu üründede 21,2 g diye biliyorum. Tabi yanlış biliyorda olabilirim.Ürünün BCAA oranı Optimum'a kıyasla daha düşük. Ama tabi hammadde kalitesi vs. konusunda bir şey söyleyemem.
Özür diliyorum haklıymışsın nutrade premium wheyin bcaa oranı servis basına 4,9 g mıs. Öğrenmiş olduk :-DÜrünün BCAA oranı Optimum'a kıyasla daha düşük. Ama tabi hammadde kalitesi vs. konusunda bir şey söyleyemem.
Ben ultimate hiç kullanmadım ama nutrade dısında multipower whey ve weider premium whey kullandım. Hepsinin faydasını gördüm. Supplementler com un yıl bası paketi ile 12. Ayda nutrade premium whey ile nutrade'in l carnitin kombinasyonunu aldım. Bence nutrade tercih et besin takviyesi bakımından spordan sonra memnun kalırsın.Ultimatele kiyasliyorum arasinda 15 lira gibi bi fark var birde ultimate 200 gr daha fazla galiba ama neyse mesele bu degil aa profili olarak ultimate daha iyi gibi ama hammadde kalitesi nutradein nasildir alman mali deniyor ama saibeler var yok alman mali almanca sitesi bile yok gibi falan tozdan pek bi beklentim yom ancak almislen f/p orani en iyisini tercih etmeye calisicam fikri olan var mi 2 urunu deneyip yorumda bulunabilcek olan
Tesekkur ederim aradigim cevap buydu tercihimi nutradeden yana kullanicamBen ultimate hiç kullanmadım ama nutrade dısında multipower whey ve weider premium whey kullandım. Hepsinin faydasını gördüm. Supplementler com un yıl bası paketi ile 12. Ayda nutrade premium whey ile nutrade'in l carnitin kombinasyonunu aldım. Bence nutrade tercih et besin takviyesi bakımından spordan sonra memnun kalırsın.
cidden bendede oyle artik "iciyosun psikolojik olarak rahatliyosun"10 gündür falan Nutrade kullanıyorum. Yani ne diyebilirim ki, bildiğiniz protein tozu işte, içiyorsun psikolojik olarak rahatlıyorsun. Tabi kasların Nutrade içtiğimden haberi bile yok.
Ben ne yiyorsam nasıl çalışıyorsam ona göre tepki veriyorlar.
Elle tutulabilir tek yorumum ise tadı çok yavan ama hiçbir sindirim sıkıntısıyla karşılaşmadım. Bünyemde ters tepki yapmadı. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Ben de söylediğin ürünle arasında kalmıştım. Ultimate kullanmadım ama bunu tercih ettiğim için mutluyum. Gelişimi hissediyorum.Ultimatele kiyasliyorum arasinda 15 lira gibi bi fark var birde ultimate 200 gr daha fazla galiba ama neyse mesele bu degil aa profili olarak ultimate daha iyi gibi ama hammadde kalitesi nutradein nasildir alman mali deniyor ama saibeler var yok alman mali almanca sitesi bile yok gibi falan tozdan pek bi beklentim yom ancak almislen f/p orani en iyisini tercih etmeye calisicam fikri olan var mi 2 urunu deneyip yorumda bulunabilcek olan
Bir ölcek 15 gr. İki ölcek atıyosun 30gr. Yani iki ölcegi 23 gr protein içeriyor.Nutrade premium proteinin 1 olcegi mi 22.5 gr protein?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kusura bakmayın ama alman oldugundan süphem var sadece hardline gibi icini orda yaptırıp burda satısa sunuyorlar avrupada yok bu ürün ve adam kendi facebook sayfasında bütün ürünleri kötüledi dymatize iso-100 den tutun multipower'a kadar en iyi oran onların proteiniymis sözde multipower protein oranı %75 + degilmis ve türkiye cıkışlı olup 275 lira isolate'e fiyat bicmek sacmalık tamamen kazık ben kıbrısta yasıyorum belki cok iyi ürün degildir emin degilm daha yeni kullanmaya basladım ama biotech usa iso zeroyu 150 liraya aldım ve 70+ servis fiyat/performans acısından etkisi olacagının kanaatindeyim
Aralarında bariz farklar yok. Ne yiyorsan osun. Ama yine de önerebileceğim tek ürün F/P açısından Ultimate Prostar.Arkadaşlar yakın zamanda bitecek benim kutu . Sizce bunun yerine tavsiye edebileceğiniz ürün var mı
Aralarında bariz farklar yok. Ne yiyorsan osun. Ama yine de önerebileceğim tek ürün F/P açısından Ultimate Prostar.
BCAA oranı yüksek bir ürün, tadı kötünün iyisi.