Nutrade Premium Protein 2250g

Spordan hemen sonra iki ölcek alman yeterli daha fazlasınj vücut dışarı atar. Bir öğünde vucudun kabul edecegi protein oranı yaklasık 50 gr. Senin shekara koydugun iki ölcek yaklasık 120 gr toz yapar. Buda 75 gr proteindit ortalama :) umarım yardımcı olmusumdur.
Bir serviste 23 gr protein var bir servis için 2 ölçek alınacak diye biliyorum . Yanlış mı ? Supplementler.comda bir servis için 2 ölçek demiş . Yukarıda da yazdım ancak görmedin sanırım hocam :)

Bir serviste 23 gr protein var bir servis için 2 ölçek alınacak diye biliyorum . Yanlış mı ? Supplementler.comda bir servis için 2 ölçek demiş . Yukarıda da yazdım ancak görmedin sanırım hocam :)
Antremandan hemen sonra iki ölcek alman gayet yeterli. Birde sabah kahvaltısını mutlaka yap 5 yumurya tavsiyemdir.

Spordan hemen sonra iki ölcek alman yeterli daha fazlasınj vücut dışarı atar. Bir öğünde vucudun kabul edecegi protein oranı yaklasık 50 gr. Senin shekara koydugun iki ölcek yaklasık 120 gr toz yapar. Buda 75 gr proteindit ortalama :-) umarım yardımcı olmusumdur.
Vucudun bir ogunde sentezleyebilecegi protein mikatari yaklasik 20-35 gram arasidir..

Üründe izole süt protein içeriği varmış . Bu durumda ürün idmandan hemen sonrası için uygun mu ? Süt proteini emilim süresini yavaş değilmi?

Üründe izole süt protein içeriği varmış . Bu durumda ürün idmandan hemen sonrası için uygun mu ? Süt proteini emilim süresini yavaş değilmi?
Emilim süresi molekül büyüklüğe bağlıdır. İzole veya normal wheylerin molekül büyüklüğü yanılmıyorsam 18000 daltondur. Bu markanın süper bi ürünü var tavsiye ederim. nutrade 500 dalton!

Ben hep bir ölçek alıyordum . Eksik protein alımı nasıl bi etki yapmıştır ?
2 ölcek yaklasık 25 gr protein yapar zaten. normalde bir öğünde vucudunun emecegi protenin oranı 20 - 40 gr arası. sen spordan önce iki ölcek hemen sonrasında iki ölcek yapabilirsin. cokta takılma :) sonucta bunlar besin takviyesi. adı üstünde takviye :)

Kusura bakmayın ama alman oldugundan süphem var sadece hardline gibi icini orda yaptırıp burda satısa sunuyorlar avrupada yok bu ürün ve adam kendi facebook sayfasında bütün ürünleri kötüledi dymatize iso-100 den tutun multipower'a kadar en iyi oran onların proteiniymis sözde multipower protein oranı %75 + degilmis ve türkiye cıkışlı olup 275 lira isolate'e fiyat bicmek sacmalık tamamen kazık ben kıbrısta yasıyorum belki cok iyi ürün degildir emin degilm daha yeni kullanmaya basladım ama biotech usa iso zeroyu 150 liraya aldım ve 70+ servis fiyat/performans acısından etkisi olacagının kanaatindeyim

Kusura bakmayın ama alman oldugundan süphem var sadece hardline gibi icini orda yaptırıp burda satısa sunuyorlar avrupada yok bu ürün ve adam kendi facebook sayfasında bütün ürünleri kötüledi dymatize iso-100 den tutun multipower'a kadar en iyi oran onların proteiniymis sözde multipower protein oranı %75 + degilmis ve türkiye cıkışlı olup 275 lira isolate'e fiyat bicmek sacmalık tamamen kazık ben kıbrısta yasıyorum belki cok iyi ürün degildir emin degilm daha yeni kullanmaya basladım ama biotech usa iso zeroyu 150 liraya aldım ve 70+ servis fiyat/performans acısından etkisi olacagının kanaatindeyim
bende şüpheliyim alman sitesi bile yok işin garip tarafı

Back
Yukarı