çokopirens
Yeni Üye
ayrıca muscletech weider in ürünü, bunu biliyormuydunuz? aynı şirketin ürünleri
amerikadaki adı muscletech işte yukarda da yazmışlarBir arkadaşım wider markasını Almanların aldığını söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum ama alsa bile Amerikada satılmamasını anlamadım...
gassal hiç düşünmediğim bir açıdan işe yaklaştığın için teşekkür ederim
ancak forumu biraz dolaşırsan göreceksin ki muscletech insanlar tarafından inanılmaz bir önyargı taşıyor
kimisi her ürünü dandik hiçbiri bir işe yaramaz diyor kimisi harika ama pahalı param yettiğince kulanıyorum diyor
gerçekten biraz dolaş dediğimi anlarsın ihç denemeyen insanlarda bile acayip ön yargı var bu durumu değiştirmek adına açılmış bir başlık
nitekim 17 yaşımda olduğumdan buradaki nitro tech hariç bir ürünü kullanmam, hiç bir supplementten de mucize beklemem, mesela kefirin ağırlık çalışan biri için hairka olduğunu bilirim, ama gene bilirim ki bunu bilen insan sayısı çok çok azdır, gidip optimum'un dev kollar vaad eden reklamları yerine(bakınız: muscle max türkçe çevirisi) antrenmandan sonra 1 litre kefir ve 200 gram meyvenin blenderdan geçmiş halini içerim
nıtro tech de 13 gr bcaa var yazıyor ustunde 2. haftam kullanmaya devam edıyorum ılk suplamentim oldugu ıcın herşeyin ilki farklıdır ben başka marka kullanmadıgım ıcın bojektıf yorum yapamam bana göre başarılı bende yorumlara dayanarak bu urunu aldım
o kadarından hiç anlamıyorum dedğim gibi daha önce salonda ıcerdım dıkakt etmezdım artık kendım kulanıyorum ustunde 13 gr bcaa yazıor ek olarak koymak gerekıyormu gerkemıyormu bılmıyorum ne desem yalan olur13 gr bcaa varsa ölçeğinde protein tozu yanına ek bcaa almaya gerek yok o zaman ?
o kadarından hiç anlamıyorum dedğim gibi daha önce salonda ıcerdım dıkakt etmezdım artık kendım kulanıyorum ustunde 13 gr bcaa yazıor ek olarak koymak gerekıyormu gerkemıyormu bılmıyorum ne desem yalan olur