Muscle Tech sizce balon mu, mükemmele giden bir yolmu?

Sizce MuscleTech ürünlerinde mi yoksa reklamlarında mı harikalar yaratıyor

• Total voters
    257
2009 Las vegas suplement ödullerine bakarsaniz :

hersey burada acikca görunuyor... ve www.[B]bsn[/B]online.net e firsat buldugunuzda bir bakin ve forumlarda arastirin ve ayrica isvecde bulunan bir internet magaza www.gymgrossisten.com/ buradaki urun degerlendirmelerini tamamiyle halk yapiyor muscletech firmasinin ve dunyanin hemen hemen tum markalarinin satildigi bir yer.Google translate i kullanarak ceviri yapabilirsiniz...Muscle tech ilk zamanlar kaliteliydi ama teknoloji gelistikce herseyin degisime ugradigi gibi sporcu beslenme urunleride degisim ve gelisim sergiliyor.farki anlamak icin denemek denemek icin de finans saglamak lazim...hepinize iyi dumbell lamalar arkadaslar :)

Çok iyi reklam yapıyorlar buna bir şey diyemem fakat bazı ürünleri gerçekden başarılı.

dunyanin en iyi suplemen reklam sirketi su anda bsn firma 2009 sampiyonu (lasvegas) istersen bsn kizlari diye bir arastima yap google dan..bence prelliden daha saglamlar...ayrica bi de zumba var ama a sadece 4 dvd den olusuyo en iyi reklamlardandir :)

aslında burada sağlam bir tartışma var, vaktim olunca tercüme edeceğim,
http://www.ironmagazineforums.com/supplements/25242-why-muscletech-sucks.html

bahsedilen konu şu, muscletech nitro hardcore pro nun kutusunda der ki,
francis xavier ve saskatchewan universitelerindeki bilimsel araştırmalarla geliştirildi. ben de merak edip araştırdım bu üniversiteleri ve google da muscletech ile aratınca yukarıdaki linki buldum denilen şu ki gerçekten bir araştırma başlatılmış 2000 yılında (10 sene önce!) ama sonuçlandırılmamış, hiçbir şekilde resmi bir makale rapor yazı döküman da yok. Araştırma sonuçlandırılmamış ve ayrıca herhangi bir resmi veri de yok. Hatta bu araştırmaların ne üzerine olduğu amaçları ve varılmak istenen sonuç bile açık değil. Hatta muscletech e projeye yönelik sorulan sorular da cevapsız kalmış. Yurt dışında gerçekten balon diyenler de çok iyi diyenler de.

belki de reklamlara bu kadar abartı şekilde önem verdikleri için ürünlerini bu kadar pahalı tutuyorlardır kim bilir. Cheap supplements markasının ürünlerinin bu kadar ucuzluğu reklama ve bir pazarlama tekniğine girmemesi mesela. Bakalım Nitro-Tech ve Hydroxycut kullanacağım verilen paraya değecek mi?

IntraVol kullaniyorum antreman sirasinda, 2 olcek demesine ragmen tek olcek ve belli olcude portakal suyu koyup iciyorum, bence mukemmel birsey.

Ben 3. ayıma giricem body'de ve 47 kiloda başladım şuan 1 ay 3 haftalıgım ve 54 kiloyum yani 7 haftada 7 kilo aldım .

2. haftadan beri Mustle Techin Nano vapor , anabolic halo ve nitro tech kullanıyorum .

Bence Gercekten Harika ürünler .

2. hafta için oldukça ağır ürünler seçmişsin bence kullanmayı bırak zararını çok çekersin.

2. hafta için oldukça ağır ürünler seçmişsin bence kullanmayı bırak zararını çok çekersin.
aslında zararını çekme kısmı daha çok işin maddi kısmı oluyor
evet ilerde başlayabilirdi ama sanıyorum ki maddi bir sıkıntı çekmiyor

acıkcası cok gerçekci konuşmak gerekirse bana göre çok sacma bir başlık olmuş prof biri okumuş olsa gülerdi herhalde !
çünkü bunu yazdına göre suplamentlere bırakmış gibisin kendini
yani hani bunu kullanıp normal bir çalışma ile bir mucize bekler gibisin geldi
bi kere bişi kullanıyorsan öncelikle kullandın şeyin hakkını verki oda sana karşılıgını versin
şimdi burda herkes bu markaya + verse sen bu markanın ürünleri alıp normal kullanırsan balon diceksin çünki neden hakkını vermedin için biryerde eksik olduğu için bence sen önce düşüncelerini bir degiştir ve ondan sonra suplament kullanımına başla beslenme ve uykuyuda es geçme

gassal hiç düşünmediğim bir açıdan işe yaklaştığın için teşekkür ederim:)
ancak forumu biraz dolaşırsan göreceksin ki muscletech insanlar tarafından inanılmaz bir önyargı taşıyor
kimisi her ürünü dandik hiçbiri bir işe yaramaz diyor kimisi harika ama pahalı param yettiğince kulanıyorum diyor
gerçekten biraz dolaş dediğimi anlarsın ihç denemeyen insanlarda bile acayip ön yargı var bu durumu değiştirmek adına açılmış bir başlık
nitekim 17 yaşımda olduğumdan buradaki nitro tech hariç bir ürünü kullanmam, hiç bir supplementten de mucize beklemem, mesela kefirin ağırlık çalışan biri için hairka olduğunu bilirim, ama gene bilirim ki bunu bilen insan sayısı çok çok azdır, gidip optimum'un dev kollar vaad eden reklamları yerine(bakınız: muscle max türkçe çevirisi) antrenmandan sonra 1 litre kefir ve 200 gram meyvenin blenderdan geçmiş halini içerim

2009 Las vegas suplement ödullerine bakarsaniz :

hersey burada acikca görunuyor... ve www.bsnonline.net e firsat buldugunuzda bir bakin ve forumlarda arastirin ve ayrica isvecde bulunan bir internet magaza www.gymgrossisten.com/ buradaki urun degerlendirmelerini tamamiyle halk yapiyor muscletech firmasinin ve dunyanin hemen hemen tum markalarinin satildigi bir yer.Google translate i kullanarak ceviri yapabilirsiniz...Muscle tech ilk zamanlar kaliteliydi ama teknoloji gelistikce herseyin degisime ugradigi gibi sporcu beslenme urunleride degisim ve gelisim sergiliyor.farki anlamak icin denemek denemek icin de finans saglamak lazim...hepinize iyi dumbell lamalar arkadaslar :)

Bu listede Weider gibi koskoca bir marka neden yok acaba? Yoksa bu ödüller de mi anlaşmalı..

ödüller amerikadan belirleniyor ve sebebini bilmediğim birşekilde weider abd de satılmıyor

weider zaten bir amerikan markası? Ayrıca en iyi protein tozu ödülünün OPtimuma verilmesi bu listenin baz alınmaması gerektiğini anlatıyor.

weider zaten bir amerikan markası? Ayrıca en iyi protein tozu ödülünün OPtimuma verilmesi bu listenin baz alınmaması gerektiğini anlatıyor.

Son 5 yıldır optimum alıyor gayette iyi ve ucuz marka ne alaka yani anlamadım.Bir kaç ürününü bende kullandım güzel etki aldım yanlız o kadar parayıda birdaha vermem daha ucuz'ada aynı etkiyi aldıgım ürünler oldu...

Son 5 yıldır optimum alıyor gayette iyi ve ucuz marka ne alaka yani anlamadım.Bir kaç ürününü bende kullandım güzel etki aldım yanlız o kadar parayıda birdaha vermem daha ucuz'ada aynı etkiyi aldıgım ürünler oldu...

Fiyat/performans açısından iyi bir ürün olabilir ama bu onu en ETKİLİ protein tozu yapmaz.

Şu anada kadar

Gakic
Nitro-Tech Hardcore Pro
ve Anabolic Halo kullandım MT olarak

Gakic dışında diğer 2 sindende çok memnunum.

Hala kullanmaya devam ediyorum.

zaten halo ile nitro tech bu forumda da çok övülüyor, benim en merak etitğimse aplodan isimli ürün
ayrıca yanlış hatırlamıyorsam bb.com oylama ve satış rakamlarını harmanlayıp seçiyor bu ürünleri
aslında evet optimum çok da iyi değil ama fiyatı uygun olunca:)

Back
Yukarı