Muscle Tech sizce balon mu, mükemmele giden bir yolmu?

Sizce MuscleTech ürünlerinde mi yoksa reklamlarında mı harikalar yaratıyor

• Total voters
    257
optımumun bırıncı secen sıte ne kadar objektıf bırıncı seçebılırkı keısn reklam para karşılıgında secılmıstır

suyla ıcmeme ragmen tadı cok guzel çikolatalısı bıldıgım muschle tech de aspartam içermiyor buda benım ıcın önemlı bugun dısvovert scıence t. de aspartamın ne akdar zararlı oldugunu söyledıler guzel belgeseldı

balon

hocam site optimum u birinci secmis olabilir de biz kullandık denedik ki kaldı ki su sitede optimum kullananlar ile muscleteceh kullananları karsılastırsak optimumun yarısına bile gelmez bunun nedeni fiyat mı hayır muscletech nitrotech i gnc den gold kartla 151 tl ye aldım sitelerde genelde 161 tl civarı optimum u 165 tl ye aldım fiyat olarak bi fark yok ama memnuniyet herkes memnun optimumdan ama muscletech i genelde bi kullanan bidaha kullanmıyor yorumlardan okudugum kadarı ile de ayrıca bu zamanda aspartam kullanan protein tozu kaldı mı cok merak ediyorum tabi bana nitrofull genrise falan deme gözünü seveyim ucuza kacıp saglıgımdan olacagıma hic kullanmamayı tercih ederim ayrıca amerikada en cok satan marka optimum dur ayrıca optimum u site degil kullanıcılarbirinci secti sitedeki puanlamalar kullanıcı oylamaları ile yapılıyor.bu arada optimumcu falan degilim ama deneyimlerime dayanarak kesinlikle optimum tam bi kalite ben sürekli degistiriyorum proteinimi su an weider premium whey le optimum hydro builder kullanıyorum kombine ederek weider cok kaliteli bi toz karısımı 30 saniye köpürmesi hic yok ama tadı berbat koz helvası sanırım cilek muz Türkiyede satılsaydı on numara olurdu hic begenmedim koz helvasını acımtırakweightlifter

kesinlikle bi balon nitrotech strawberry milkshake 1.8 kg olanını bitirdim ondan önce optimum gold kullanıyordum dyble çikolata sunu söyleyeyim beni aldıgıma pisman etti en basta tat ve karısım olarak tadı cok agır iğrenc 20 kullanımdan sonra insanın kusası geliyo zorla içiyosun ikinci olarak sütle deli gibi köpürüyo suyla biraz daha az köpürüyo içilmez hale geliyo ben optimum duble cikolata kullanmama ragmen tadı on numara hic agır degildi bu igrencti gercekten bittiginde cok sevindim sırf param ziyan olmasın diye atmamıstım simdi optimum hydro builder ve weider premium whey kullanıyorum ikiside cok güzel özellikle hydro builder içerik tat ve karısım olarak su zamanın en iyi proteini nha bu arada türkiyede satılmıyo distrübütörü cok kötü oldugu için ben sahibinden den amerikadan getirten satıcıdan aldımbench_O

Hocam tadının bu kadar kötü gelmesi çok ilginç belki çilek aromasını sevmediğinizdendir. Ben 2 kutu optimum double chocolate dan sonra çikolatalı musletech'e geçtim, hem tat hem de kıvam olarak daha çok hoşuma gitti. Yani zevkler renkler muhabbeti.

Falanca iyi falanca kötü diye bir şey yok; beslenmen ve dinlenmen iyiyse supplementden alacağın fayda da o derece iyi yada kötü olur ister muscletech olsun ister hardline. Kimisi sadece iki yumurta ve peynir yemiş salona geliyor; sabaha kadar bilgisayar başında oturuyor ondan sonra bana gelip "bu nitrotech fosmuş yauv" diyor.

En cok hissetiğim protein tozu tek geçerim tabi beslenme düzgün olursabench_O

Nedense benimde optimum a karşı antipatim var.ben antalyada yaşıyorum ve çevremde kimse ON kullanmıyor.burdaki en büyük supplement satıcısı ilekonuştum ON un hardline dan farkı yok diyor.ayrıca içeriğinede bakıyorum %100 whey i en sade proteinlerden biri(yani vitamin bile yok) bu olaylar kişiden kişiye değişir benim tavsiyem hep bir markaya baglı kalmamak ama çok berbat markalarıda kullanmamak(mesela nitrofull tr power gibi :D :D )

Nitro-tech ve gakic gerçekten kulolandığım en iyi supplementler şuana kadar.

En çok ilgimi çeken bu ürün oldu
Hydrazide
yarışma öncesi kullanım için yapılmış derinin bir tabakası olan dernis i incelten ve yağı azaltan bir üründür

Su atmaya yarayan bir urun, yani diuretik cok daha ucuza mal edilir :) bitkisel yolla

Mussletech MyoBuild aldım. Kutunun arkasında ingilizceden çevirince aynen şöyle yazıyor;

Eğer bu ürün kullandığınız en iyi post-workout growth accelerator değilse, kullanmadığınız kısmı 1 ay içinde geri yollayın paranızı iade edelim.

Marka iyidir, kötüdür bilmem ancak ürünlerinin arkalarında oldukları ve en iyisi olduklarını idda ettikleri bir gerçek.

Sporda 5.ayın ıcındeyim ilk tozum nitro tech oldu 4.ayda kullandm sımdılık 1haftalık daha kaldı bitmek üzere ama F/p olarak etkisi gözle görülür oldu bende :) tekrar kullanmayı dusunuorm syntha-6 bitince tabi :p :O

Back
Yukarı