Muscle Tech sizce balon mu, mükemmele giden bir yolmu?

Sizce MuscleTech ürünlerinde mi yoksa reklamlarında mı harikalar yaratıyor

• Total voters
    257

altaylar

Üye
Muscle Tech, özellikle büyük vaadlerde bulunan ve yüksek fiyata sahip ürünlerinin yanı sıra Jay Cutler dahil birçok ünlü VG'cinin sponsoru olmasıyla tanınıyor

pekiya siz ne düşünüyorsunuz? vaadlerini yerine getirebiliyormu yoksa sdece bir balon mu?

not: ayrıca bu konuyu muscle tech'in ürünlerinin arşivi olarak kullana bilirsiniz

muscle tech'in ürünleri:

Anabolic Halo '2008 de çıkan en iyi ürün'*
komplike içerikli son teknoloji post workout ürünü

Anabolic Vitakic
anabolik etkili mutlivitamin

Anator P70 bb.com '2006 da çıkan en iyi ürün'*
VG de önemi tartışılamayacak kadar önemli olan genetik faktörleri lehinize çevirir,
kas büyümesini düzenleyen en önemli 3 geni etkinleştirir?

Aplodan
kas liflerinin daha güçlü uyarılmasını sağlayan ve hgh artıran ürün

Cell-Tech Hardcore Pro Series
gelişmiş ve creatin içerikli ürün

Creakic
creatin içerikli hap forumundaki ürün

Creakic Hardcore
creakic in gelişmiş versiyonu

CryoTest
testesteron booster

Gakic
dayanıklık ve güç artışı sağlayan pre woprkout ürünü

Hydrazide
yarışma öncesi kullanım için yapılmış derinin bir tabakası olan dernis i incelten ve yağı azaltan bir üründür

Hydroxycut Hardcore X
epidefrinin zayıflatıcılara konulduğu zamanlarda 1 numara olan hydroxycut ın epidefrinsiz versiyonu

IntraVol 2009 antrenman sırasında kullanılan ürün 1. si*
antrenman sırasında tüketilerek güç ve dayanıklılık artışı sağlerken anti katabolik etki yaparak kasların zarar görmeleri engeller ve kendilerini daha hızlı düzeltmelerini sağlar

Leukic Hardcore
anabolizmayı(ve hgh'i) artıran bir ürün

Mass Tech
kilo aldırıcı(gainer)

Meso-Tech Complete
öğün alternatifi

MyoShock HSP
NO destekli ve creatin içeren pre workout ürünü

NaNO Vapor bb.com 2007 de çıkan en iyi ürün
pre workout ürünü ancak post workout olarak da kullanılabilecek maddeler içeriyor

NaNOX9 Hardcore
çok hızlı etki eden bir NO ürünü

Nitro-Tech Hardcore Pro Series
creatin, glutamin ve Alpha Lipoic Acid içerikli, protein tozu

* bodybuidling.com, supplement awards
** ürünlerin açıklamalarını üreticilerin dediklerinden anladığım kadarı ile yazdım, yorum eklemedim
Lütfen Ankette A Ve B Bölümünden Birer Seçeneği İşaretleyiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
evet arkadaşlar birkaç saatimi aldı ama her ürünün ne işe yaradığını yazdım sanırım
eğer yanlışım varsa adminler lütfen düzeltsin
ben hiçbir ürününü kullanmadım ama bu konuyu araştırırken anladığım kadarıyla bazı ürünleri gerçekten harika bazıları ise sanırım daha ziyade balon
ve bütçem yetse kullandırdım, yakında da bazı ürünlerini kullanacağım

• Like
Reactions: uzk
Ben 3. ayıma giricem body'de ve 47 kiloda başladım şuan 1 ay 3 haftalıgım ve 54 kiloyum yani 7 haftada 7 kilo aldım .

2. haftadan beri Mustle Techin Nano vapor , anabolic halo ve nitro tech kullanıyorum .

Bence Gercekten Harika ürünler .

ben düzenli bi şekilde nitrotech kullanıorum üründen çok memnunum. yaza doğruda anabolic halo ile nano vapor kombinesini deniycem:)

caylak supplement' i.

bazi urunlerini kullandim, bence üst seviye kaliteli ürünleri var ama o reklamlardaki gibi de degil.

amerika da bile rakiplerinden daha pahali fiyatlarla satilinca dogal olarak sporu bilen tecrubeliler fazla tercih etmiyor.

Bende 2 haftadır bikaç ürünle kombine olarak k ullanıyorum şu a n için gayet ii diyebilirim ama kesin s onucumu söylemem için 4 hafta daha var..

Ben 3. ayıma giricem body'de ve 47 kiloda başladım şuan 1 ay 3 haftalıgım ve 54 kiloyum yani 7 haftada 7 kilo aldım .

2. haftadan beri Mustle Techin Nano vapor , anabolic halo ve nitro tech kullanıyorum .

Bence Gercekten Harika ürünler .
aldığın kiloları ürünlere bağlama çok erken almışsın o ürünleri kullanıcak deneyimde değilsin ama neyse olan olmuş zaten 7 haftada 7 kilo pekde sağlıklı bi kilo alımı değil bunuda bil yani.

ürünlere gelince kullanıpda memnun kalan bir çok arkadaşım var bana kısmet olmadı sadece gakic ürününden şikayetler duydum

Reklamlarını cok ii yapan bır fırma benım gozumde başkada bısı deıldır.. ıcerıgınde oynadıkları hep aynı..NO,creatin ve bcaa yı bu kadr ıı pazarlayanda baska bı fırma yoktur herhalde tarihte:) Sırf reklamlarına para ödeniyor daha ucuza daha verımlı kombinasyonları oluşturabılırsınız

aldığın kiloları ürünlere bağlama çok erken almışsın o ürünleri kullanıcak deneyimde değilsin ama neyse olan olmuş zaten 7 haftada 7 kilo pekde sağlıklı bi kilo alımı değil bunuda bil yani.

ürünlere gelince kullanıpda memnun kalan bir çok arkadaşım var bana kısmet olmadı sadece gakic ürününden şikayetler duydum

WaLa Kendimi Saglıklı hissediyorum . 55 kiLodan düştüm 47 kiloya, cıkmasıda ondan dolayı biraz kolay olmustur sanırım . İyi Beslenmeye calısıyorum . Güzelde kilo alıyorum inş 5 ay sonra tartıda 70 gösterir . :)weightlifter

bu fiyatlar alinda kesinlikla almayacagim bir marka. ha kacagi olur falan yada yurt disindan bitanidik getirir ozaman alirim ama turkiye sartlarinda bisupplementle okadar para baglamam. zaten hesaplayarak alirim hep supplementleri mesela alacagim protein tozunun bir servisi ton baligindan yada tavuk gogusunden pahaliya geliyorsa yada ayni fiyata geliyorsa almam. bu yuzden dolayi muscletech benim gozumde olmayan bi supplement.

bende bu firmayı denemek istiyorum anator p70 den getirteceğim bir de aplodan
getirteceğim
alacağım yerde 1 den fazla alınınca indirim yapıyorlar, bende siparişime ortak olacak birilerini arıyorum bulursam muscletech in en iddialı ürünlerinden 2sini deneme fırsatı bulacağım
bakalım umarım deneyebilirim:)

amerikada muscle tech e antipati besleyen çok büyük bir kitle var.reklamları gerçek olmaktan çok uzak yabancı forumlarda da muscle tech reklamları hype olarak nitelendiriliyor..bi çok ürünün başına nitroydu,extreme,harcore tarzı isimler getirerek göz boyamaya çalışıyorlar kanaatimce.arkadaşımın tadını beğenmeyip bitiremediği bi kutu nitro-tech ini kullanmıştım ve sindirim sistemimde bende optimum'un bugüne kadar hiçbi zaman yaratmadığı kadar stres yarattı.insanların işe yaradığını düşünmesinin bence temel nedeni de içindeki creatine in vücutta su toplayarak şişmiş görüntüsü yaratması

ama creatin bu tip ürünlerin hepsinde var, nitroya mahsus olmasa gerek, ama benim reklamdan kastım hardcore'u extremesi değil mesela halo'nun tanıtımını okursan eksi 300 küsür fahrenaytta içeriğini parçalayıp iyice küçültmekten falan bahsediyor mesela bu sadece reklam mı yoksa önemli bir + mu bunu kastetmiştim
ben bodybuilding.com da forumu baya araştırdım, genel kanı ürünlerinin çoğu reklam ama çok çok iyi ürünleri de var şeklindeydi

amerikada muscle tech e antipati besleyen çok büyük bir kitle var.reklamları gerçek olmaktan çok uzak yabancı forumlarda da muscle tech reklamları hype olarak nitelendiriliyor..bi çok ürünün başına nitroydu,extreme,harcore tarzı isimler getirerek göz boyamaya çalışıyorlar kanaatimce.arkadaşımın tadını beğenmeyip bitiremediği bi kutu nitro-tech ini kullanmıştım ve sindirim sistemimde bende optimum'un bugüne kadar hiçbi zaman yaratmadığı kadar stres yarattı.insanların işe yaradığını düşünmesinin bence temel nedeni de içindeki creatine in vücutta su toplayarak şişmiş görüntüsü yaratması

Ben nitronun en son cıkan cookie lisini kullanıyorum tadıda 1o numara . tabi damak zewkleri farklı (:

digerlerininde tadı normal bence.

Muscletech ürünlerinden bir çoğunu denedim, kesinlikle başarılı ürünlere sahip.
Reklamları bir kenara birakmak gerekir diye düşünüyorum.

Her üretici, ürün açıklamalarında abartıyor, ancak abartma konusunda MuscleTech bir adım önde. Muscletech e çaylak supplementi demek gerçekten çok yanlış, çünkü bir çoğu yeni başlayanlara uygun değil. Pazarlama konusunda en atak firmalardan, bu açıdan bir çok yeni sporcu bu markayı tercih edecektir.

Saygılar

Çok iyi reklam yapıyorlar buna bir şey diyemem fakat bazı ürünleri gerçekden başarılı.

Muscletech e çaylak supplementi demek gerçekten çok yanlış, çünkü bir çoğu yeni başlayanlara uygun değil. Pazarlama konusunda en atak firmalardan, bu açıdan bir çok yeni sporcu bu markayı tercih edecektir.

Saygılar

bahsettigimiz reklamlarla gozu boyananlarin basinda da spora yeni baslayan caylaklar geliyor =) caylak supplementinden kastim buydu. bence de yeni baslayanlara uygun degil ama 15 gunde 10 kilo kas hacmi alacagina caylaklardan baskasini inandiramazlar.

Muscletech ürünlerinden bir çoğunu denedim, kesinlikle başarılı ürünlere sahip.
Reklamları bir kenara birakmak gerekir diye düşünüyorum.

Her üretici, ürün açıklamalarında abartıyor, ancak abartma konusunda MuscleTech bir adım önde. Muscletech e çaylak supplementi demek gerçekten çok yanlış, çünkü bir çoğu yeni başlayanlara uygun değil. Pazarlama konusunda en atak firmalardan, bu açıdan bir çok yeni sporcu bu markayı tercih edecektir.

Saygılar

Bence orda çaylaktan kasıt, spor bilinci tam anlamıyla oturmamış kişilerin en çabuk sonuç için hop diye muscletech' e atlaması, ki bence de doğru.

Hiç kullanmadım, kullanacağımı da sanmıyorum çok büyük bir indirimde yakalamazsam.

Şimdilerde cellucor ismi çok geçmeye başladı. Fiyatlar inanılmaz, yanlız yorumlar da o ölçüde iyi.

Konuyu dağıtmayayım.

Parası olan denesin, ama parası yetmeyen de "keşke" demesin.
BSN ayarında bir firma+reklam giderleri=Muscletech.

halo-vapor-nanox9-nıtrotech urunlerını kullandım hıc bı faydasını goremedım. bendekı etkısı budur herkese aynı etkıyı yapacak dıye bısey yok ama benım ıcın muscletech tercıh etmeyecegım bı marka.

sıralama para oranına göre su sekilde gelir benim.

whey
animal pak (multivitamin)
creatine
glutamine
bcaa
arginine

bu şekilde gider bundan sonra saçma ürünlere para vermem bana göre bunlar harici hepsi balon. hmm param varsa zenginsem alırım. bu güne kadar aldık denedik memnun kalmadım. sağlam param olsada niye bunlar harici ürünlere para vereyim 1 kutu whey alacağıma 2 kutu alır kullanırım.

Back
Yukarı