Private dedi:kullanım klavuzunda ilk bir hafta 2x5 sonraki 3-5 hafta süresince de günlük maksimum 2 gr geçmeyecek şekilde kullanın yazıyor.ayrıca 4-6 haftalık kullanımdan sonra birkaç hafta ara verilmelidir deniyor.günlük 5 gram zararlı olmasın.açıkçası kafam karıştı.yani kesinlikle zararı olmaz, karaciğeri bozmaz mı diyorsunuz?
ürünün markası perfect. 500 gr lık toz.with creatine monohydrate and taurin.saydam dedi:private ürünün markasi ne?
ladasamara dedi:benim düşüncem tüm bu ek besinleri prospektüsünde yazdığı gibi kullanmalıyız
DaFFy dedi:ladasamara dedi:benim düşüncem tüm bu ek besinleri prospektüsünde yazdığı gibi kullanmalıyız
porsiyon konusunda katılıyorum ama kullanım sayısı konusunda katılmıyorum
ladasamara dedi:DaFFy dedi:ladasamara dedi:benim düşüncem tüm bu ek besinleri prospektüsünde yazdığı gibi kullanmalıyız
vücuda zararı olmasa, satıcı şirket neden daha fazla kullanmanı istemesin?
DaFFy dedi:ladasamara dedi:DaFFy dedi:ladasamara dedi:benim düşüncem tüm bu ek besinleri prospektüsünde yazdığı gibi kullanmalıyız
ben zaten porsiyon sayısını abarttıklarını savunuyorum
ladasamara dedi:DaFFy dedi:ladasamara dedi:DaFFy dedi:ladasamara dedi:benim düşüncem tüm bu ek besinleri prospektüsünde yazdığı gibi kullanmalıyız
ben zaten porsiyon sayısını abarttıklarını savunuyorum
ok anladım. peki neden böyle düşünüyorsun. prospektüste yazandan daha az öğünle daha iyi sonuç aldınmı veya alanı gördünmü?
saydam dedi:ben en son yazin kullandim diyet doneminde amerikadan getirtiyordum markasi EAS
eyvallah saydam,çok memnun olurum...saydam dedi:benim fayda gormem zordu.o anki kisisel problemlerim coktu ve cogu yapmam gerekenleri yapamadim.benim verecegim yanitlar cok inandirici olacagini zannetmiyorum sana nedeni ni pmden veya msnden anlatirim