klinikum - Beslenme Programı (Yağ Yakımı)

arkadaşlar öncelikle forumunuzun yeni üyesi olarak herkesi selamlıyorum. yaşım 25 boy 1.73 kilo 70. bende bölgesel olarak yağlar var göbekte, belde göğüslerde falan. bir beslenme programı çıkardım kendime önce biraz yağları azaltayım istiyorum ama bu beslenme programı nekadar iyidir siz karar verin:

sabah:
1 dilim kepekli ekmek
bir kibrit kutusu kadar yağsız peynir
domates, salatalık ve bir bardak çay

öğlen:
5-6 yemek kaşığı sebze yemeği
salata ve bir dilim kepek ekmeği

arada (15.30 gibi) : 1 kase yoğurt

akşam: öğlen ne yediysem aynısı

akşam saat 21.30 gibi meyve, ondan sonra 22.30 gibide bir bardak yarım yağlı süt

birde gün içinde 1.5 lt su içiyorum hepsi bukadar

yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler....

öncelikle spordan önce zayıflamaya kalkışman mantıksız. diyetini ağırlık çalışmalarıyla beraber sürdür, doğru şekilde beslenirsen yağ yakımı ve kas gelişimini aynı anda sağlayabilirsin buda zamandan tasarruf sağlar.

yukarıda yazdığın beslenme programıyla kas gelişiminden ziyade kas kaybı yaşarsın buda kaybettiğin kiloları daha hızlı şekilde geri almana yol açar. beslenme başlığını dikkatlice okuyarak programına kompleks karbonhidratlar ve protein kaynakları ekle

beslenmekten korkma az ve sık ye aldığın fazla kaloriyi cardio çalışmlarıyla yakabilirsin.

bu arada yazmayı unutmuşum günde 1 saat yürüyüş yapıyorum ve supplement olarak supradyn alıyorum. bu programdan emin olmadığım için buraya yazdım neyi nekadar türketeceğimi açıkcası bilmiyorum. iyi beslenecem derken yanlışlıkla kilo alımını da artırmak istemiyorum. teşekkürler cevap için.

protein yemiyosun protein ye kızarmış tavuk vs. Ve sert antrenman yap. Süt de içme o kadar fazla.

birde bu programa bakarmısınız bunu yeni çıkardım amacım yağ yakımı.

sabah: 50 gr lor peyniri, 1 tam yumurta, bir dilim kepek ekmeği, 1 bardak şekersiz çay, domates salatalık

öğlen: 100 gr ızgara tavuk ( veya balık), salata, 1 dilim kepek ekmeği

ara: 1 kase yoğurt

akşam: 1 porsiyon sebze yemeği ( baklagiller grubundan da olabilir), 1 dilim kepek ekmeği, 1 havuç( salata olarak)

21.30 gibi meyve ve bir saat sonrada 22.30 gibi bir bardak yarım yağlı süt. ayrıca günde 1.5 lt su ve supplement olarak öğlen yemeğinden sonra suppradyn

suyu 3 litre altına düşürme.lor peynirini biraz daha arttır.(yoğurttan daha az yağlıdır ve daha az karbonhidrat içerir üstelik protein miktarı da yakındır.meyve tüketimini gece değil sabah yap.gece boyunca düşen kan şekerini dengeler +içerdiği şeker de yağlanmana sebep olabilir gece için.ayrıca yarım yağlı süt yerine de lor peyniri hem seni daha tok tutar(glisemin endeksi daha iyidir lorun) hem de gece suplimentin olur.başarılar.

Back
Yukarı