Aynı durum bende de var.Body ile ugraşıyorum mesela evde antrenman yaptığımda bi gelişme varmı diye bakıyorum aynada kendi kendime,herkesde yapıyordur bunu.O sırada kapı açılır bizimkilerden birisi içeri girer,ayy çok iğrençsin ne o öyle kaslı kaslı çok fazla yapmışsın şişmişsin gibi şeyler işitiyorum ailemden...Halbuki kendimi kaslı olarak bile görmüyorum yüzde 10% luk bi aşamayı bile geçememişimdir heralde...Ve bu durum dışarda da geçerli,mesela lisedeyken oturup kızlarla konustugumda bboy ları vede kaslı erkekleri seviyormusunuz şeklinde sorular sordugumda cevap hey ıyy oluyordu...
Ama birde msn de tanıştıgım yabancı kızlara gelirse,durum burda çok farklı bi boyut kazanıyor
Resmen hasta oluyolar kaslı erkeklere,kas lafını duydukları an sana karşı olan bakışları deyişiyor malesef ama ben bugüne kadar türkiyede yaşayan bi kızdan ben kaslı erkekleri severim lafını duymadım diyerekten hepsine balkon göbekli kocalar nasip etsin diyorum başkada bişe demiyorum aga 
Ama birde msn de tanıştıgım yabancı kızlara gelirse,durum burda çok farklı bi boyut kazanıyor