Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

Aynı durum bende de var.Body ile ugraşıyorum mesela evde antrenman yaptığımda bi gelişme varmı diye bakıyorum aynada kendi kendime,herkesde yapıyordur bunu.O sırada kapı açılır bizimkilerden birisi içeri girer,ayy çok iğrençsin ne o öyle kaslı kaslı çok fazla yapmışsın şişmişsin gibi şeyler işitiyorum ailemden...Halbuki kendimi kaslı olarak bile görmüyorum yüzde 10% luk bi aşamayı bile geçememişimdir heralde...Ve bu durum dışarda da geçerli,mesela lisedeyken oturup kızlarla konustugumda bboy ları vede kaslı erkekleri seviyormusunuz şeklinde sorular sordugumda cevap hey ıyy oluyordu...

Ama birde msn de tanıştıgım yabancı kızlara gelirse,durum burda çok farklı bi boyut kazanıyor :D Resmen hasta oluyolar kaslı erkeklere,kas lafını duydukları an sana karşı olan bakışları deyişiyor malesef ama ben bugüne kadar türkiyede yaşayan bi kızdan ben kaslı erkekleri severim lafını duymadım diyerekten hepsine balkon göbekli kocalar nasip etsin diyorum başkada bişe demiyorum aga :D

olay basit kedi ciğer mındar üçlüsü... sahip olamadıkları güzel şeylere ıyk iğrenç demeyi genelde kızlar adet edinmiş fakat çevrelerinden olan biriyseniz ay cok güzel koluna vs dokunabilirmiyim gibi tepkilerle karşılaşacaksınız. ha şu var aşırı kas herşeyin aşırısı nasıl zararsa o açıdan zararlı oluyor insanları ürkütüyor.

beni begenmeyeni ben hiç beğgenmem:D geçenlerde bi arkadaşta yazmıştı kızlar çok iri insanlardan hoşlanmıyor kas hatları belirgin sıkı fit vucutlu erkekleri daha cok begeniyorlar. aslında haklılarda kendini şişirmekten çok sıkı belirgin kaslı olmak daha iyi.

beni begenmeyeni ben hiç beğgenmem:D geçenlerde bi arkadaşta yazmıştı kızlar çok iri insanlardan hoşlanmıyor kas hatları belirgin sıkı fit vucutlu erkekleri daha cok begeniyorlar. aslında haklılarda kendini şişirmekten çok sıkı belirgin kaslı olmak daha iyi.

Kızların kaslardan iğrenmediğini çürüttüm arkadaşlar....Şöyleki zamanında V.G ye başladığımda bir kızla tanışmıştım.Ama sadece tanışmıştık yeni.Bende merak edip acimece soruyordum hatta Fitnessçıları gösteriyordum.Aaaa çizgi çizgi iğrenç diyordu.Her zamanki gibi kadınların farklı şeyler söyleyip farklı şeyler yaptıklarını bildiğimden inanmadım kötü demek diyip geçtim.Sonra muhabbet ilerledi derken 1 yıl geçti kızla artık sevgili olduk hatta birçok şeyi bana sorup öğreniyordu ayıbımız,utanmamız kalmamıştı.Sonra nasıl vücudum olsun diye sordum kaslı olmak mı diye sordum aslında,kaslı erkekler çok daha iyilerdir dedi.Benden hep Fitnessçı iri baklavaları omuzları olan adamların resimleri gibi olmamı istedi.Kısacası şu Özellikle türkiyede kadınlar toplumsal baskı yaşarlar.Acaba şöyle dersek kötü kız(k.... kız) gibi algılanırmıyım duyusu var.O yüzden bir kadının içini açmadan onun için özel olmadan böyle şeyler duyamazsınız.Çünkü biz fütursuzca bir kızın bacaklarını överiz kimse bizi yargılamaz ama bir kız bir erkeğin kaslarını överse sokakta bu kıza yollu kız derler.Bunu bilen kızlar duygularını,hislerini bastırıyor başka davranıyor.Sonrasında güven verirseniz açılıyorlar.Yani Coleman gibi değil ama Nick Auger gibi istedikleri ortada ki zamanında türkiyenin en büyük forumuna konu açıp nick in resimlerini koyup kadınlar yorum yapın bu kadar kas nasıl dediğimde 100 yorum geldiyse 100 üde kötü olduğu yönündeydi.Yani kadınlar farklı düşünür söylemezler çünkü basit kadın,azgın kadın gibi algılanmak istemezler.Ama doğa gereği ve evrimsel pisikolojiye göre eşlerini hep güçlü erkeklerden seçmek zorundadırlarki doğada hayatta kalıp çocuklarına ve kendine bakabilsin erkek.O yüzden kasta gücün bilinç altı simgesidir.O yüzden asla ama asla ne derlerse desinler hafif kaslı fit erkeklere hayır diyemez bilinç altları.

Hafif kaslılara hayır diyemezler evet, fakat o Nick Auger denen adam hafif kaslı fln değil bildiğin kas yığını, o yüzden beğenmemeleri normal ;)

aşırıya kacmadiği sürece kızlarin hoşuna gittiğine eminim özellikle bicepsin. ama yüzde 50 yüz güzellği yüzde 50 vcüt diye düşünüyrm ilk etapda

Ryan Reynolds, Bradley Cooper, Brad Pitt, Edward Norton(American History X'teki hali) bu vücutlar ideal aşırıya kaçmamak gerek.

tartışmasız hepsi ayy o ne öyle ya iğrenççç derler ama aynı kişilerle birlikte olduğunuz zaman ilk ve sonuna kadar kaslarınıza saldırırlar yatakta..maalesef buna konuşmak için konuşmak diyoruz

Çalışılmış bir erkek vücudu aşırı iri olmadığı sürece kadın vücudundan daha estetik. Kadınlar kendilerinden güzel/dikkat çekici her şeyi deli gibi kıskandıklarından böyle düşünüyor olabilirler.

Hafif kaslılara hayır diyemezler evet, fakat o Nick Auger denen adam hafif kaslı fln değil bildiğin kas yığını, o yüzden beğenmemeleri normal ;)

Nick Augerin fiziği ideal bence tipte var kesinlikle iğrenç değil hatta Brad Pittin fiziğindende iyi kimbilir kaç kızla sevgili olmuştur beğenmeyen kızlar saklıyorlardır gerçek düşüncelerini

Beyler bizim bu konuda kesin sonuca ulaşamamızın tek nedeni kızları kapalı bi kutu olarak görüp tam düşünememek kasların görünüş estetiği zaten bi çok kızı tav eder + bi çok kız erkeğin kollarında kendini güvende hissediyo ve güçlü erkeklerden hoşlanıyo yani şu dizilerde ve bi çok programda biz bodycileri saldırgan beyinsiz vs tanıttıklarından bi antipatiklik olabiliyor ama iletişimle halledilebilir bi sorun bu sonuçta..

aynaya baktığımda kendimi kaslarımla mutlu hissediyorsam benim için en büyük onay bu.....kızlar ne istediklerini bilmiyorlar.......uzun süredir görüşmediğim kız arkadaşım (sevgilim değil tabi) vücudumu görünce iyi yapmışsın falan dedi bodyguardım olurmusun falan diyodu şakayla karışık....bana bakış açısı bile değişti......yani estettiğimizi bozmadığımız sürece kas vazgeçilmezdir......KİM NE DERSE DESİN ERKEK DEDİĞİN KASLI VE GÜÇLÜ OLACAK......GERİ KALANLAR HAYRANLIKLA BAKACAK...

Bayanlarda östrojen hormonu salgısı yüksekse içgüdüsel olarak kendini ve doğacak çocuklarını koruyabilecek birini arar. İşte bu noktada kaslı erkekler devreye giriyor :D Ayrıca işin en güzel yanı östrojen hormonunun fazla olması daha kadınsı, daha kıvrımlı hatlara sahip bir bayan vücudu ortaya koyuyor. Sonuçta kaslarımız işte bu kadınları mıknatıs gibi çekiyor:D

farklı olmak iyidir ama ahklısın iğrençbuluyoruz çünkü nadiriz ir iyiz güçlüyüz ve de yakışıklıyız am a demek kii bunala yetmiyor ya da bir ileri bizi onlara yanlış tanıtıyor

Arkadaşım çok haklı O bizi yanlış tanıtan salonlarda kilolarca ter döküp emek harcamaya tırsan askerde 3 barfiksi zor çeken ve ellerinden bir bb tarafından alınıcak korkusuyla kız arkadaşlarına kötülüyen embesilimsi anlayışsız cahil erkek arkadaşlardan kaynaklanıyor...

Bana yapma diyen kız arkadaşım oldu ama kollarımda uyuyunca hiçde beklenilen bir karşılık almadım bunun nededi hurafeler ....

Yapma dediler dedimki demeyin bana böyle şeyler yapmayın denilince ben ekstradan her yapmayın kelimesi için 1 sene daha yapıcam dedim anlamadılar yapıyorumda yapıcamda.

Hap dediler protein dediler sarkıtır dediler araştırdım hurafeleri yalanlarını yüzlerine belgeleriyle vurdum kullandım en kralını kullanıyorumda..
bench_Obench_Obench_O

For ever body for ever body for ever body kendimi fazla kaptırdım herhalde .. Kaptırırım bundan fayda sağlayanda benim 2 tane kız bişey demiş diye değil ben beni sevdiğim için egoistlikten öte bir egoistim ama sporcuyum yapıcam yaptım yapıyorum ..

Teşekkürlerdumbellllsdumbellllsdumbellllsdumbellllsdumbellllsdumbelllls

Mesajımı beyendiğin için onur duydum kardeşim bu tabuları yıkmamız hurafelerden kurtulmamız şart

Arkadaşım çok haklı O bizi yanlış tanıtan salonlarda kilolarca ter döküp emek harcamaya tırsan askerde 3 barfiksi zor çeken ve ellerinden bir bb tarafından alınıcak korkusuyla kız arkadaşlarına kötülüyen embesilimsi anlayışsız cahil erkek arkadaşlardan kaynaklanıyor...

bu kısmına katılmıyorum Çünkü:

Bu embesil tipleri en iyi ben bilirim çevremde onlarca var ve her vücutçuya iğneyle şişiriyo bunlar vs diyolar. Her gün çıldırıyorum ve bunların 18 yaş üstü hiç çekilmiyor. Bakıyor adam 15 yaşında ben, tam iki katıyım durup dururken sataşıyo yolun ortasında ,yok arkadaşlar araya giriyo yok ben uymayayım diyorum ama bi gün birini pis çarpıcam ibret olacak. Her neyse burası fazla uzadı gelelim yazının bu kısmına neden katılmadığıma, çünkü bu tipler istediğini söylesin bb cilerin top diye adını çıkarsın yine bişey olmaz çünkü manitası bile böyle adama kafa sallar ama o yine doğruyu bilir bizi kötü tanıtan medya bunun farkına varın artık hatta tüm vg forumları birleşip tek yumruk olalım anti vgci medyaya karşı!!

Arkadaşlar biliyorsunuz ki vücut geliştirmeye gitmiş bir adam normalde bir kızın gözünde "balon gibi şişmiştir."Onlara göre

böyle bir vücut iğrenç:

2B6418D074764A0EABF666AAD14C114C.jpg

Böyle bir vücud ise harikadır:

55246217-1249727345-brad_pitt_03.jpg

Bu aynı şuna benzer;
Siz fitness yapıp belli bölgelerini,kıvrımlarını şekillendirmiş bir bayanı mı daha çekici bulursunuz,yoksa normal vücut geliştirme yapmış bayanı mı daha çekici bulursunuz?

Ancak şunu da unutmamalı kadınların belli bir kesmi kaslı erkeklerden hoşlanıyor.Bunun en açık kanıtını ben plajlarda görüyorum.Ama dediğim gibi belli bir kesim.Yoldan 10 tane kız çevirin 7'si kassız olsun,1'i azıcık kastan zarar gelmez,kalan 2'si kaslı olsun tabii der.

Her şey paraya bakar.İster göbek yap,ister coleman gibi aygır ol.Para en büyük çekicilik ne yazık ki.

Ya kızlar taylor lautner'a yani (JACOB) buna hastalar git o ölçüde yap işte vücududa gör bakıyım beğeniyolarmı beğenmiyolar mı :D

• Like
Reactions: w4z
Back
Yukarı