Kızlar neden kaslarımızın ıgrenc oldugunu dusunuyor

Kızlar sadece boya bakmaz hatta birçoğu boya bile bakmaz emin ol.1.90 olsun diyen tanıdığım kızlar olmuştur.Ama bir çoğu öyle düşünmez emin olabilirsin.Kadınlar erkekler gibi düşünmez biz genelde güzelliğe bakarız ama kadınlar için durum biraz karışık,çok bilinmeyenli denklem gibi.Yakışıklılık isterler onlarda tabiki ama sadece yakışıklı olmak zaman zaman yetmez.Anlayışlı olmak,güvenilir olmak önemlidir.

Ben size asıl gercegı soyleyeyım..

Ne olursan ol, sadece cok yardıma ıhtıyacı oldugunda yanında olacaksın..
Baska zamanlar hıc takmayacaksın..

Ne kadar ıyı, ne kadar kıbar, ne kadar fızıklı, ne kadar yakısıklı, ne kadar ozguvenlı vs vs olursan ol, bu karsı cıns dedıgımız varlıklara onun sızın ıcın dunyanın en onemlı varlıgı oldugunu hıssettırdıgınız an onun gozunde oyuncaga donustunuz demektır..

Ben bunu derım arkadaslar, ılıskıye baslamadan once hıc renk vermeyeceksınız bu karsı cınse, yoksa sız kaybedersınız..

Tam tadında gıtmelı, cok gereklı anlarda ılgı olacak sonrasında normal samımı olmadıgınız bır arkadasınız gıbı dusunun, ustune gıtmeyın..

Bu dedıklerımle zaten guvenılırlıgınızı, ozguvenınızı, ıyılıgınızı gostermıs olursunuz..

ben 1.66 yim boyumla ilgili hiç bi sorunum yok valla cok memnunum kızlar takmıyor böyle seyleri genel olarak :)

Ne kadar ıyı, ne kadar kıbar, ne kadar fızıklı, ne kadar yakısıklı, ne kadar ozguvenlı vs vs olursan ol, bu karsı cıns dedıgımız varlıklara onun sızın ıcın dunyanın en onemlı varlıgı oldugunu hıssettırdıgınız an onun gozunde oyuncaga donustunuz demektır..

Ben bunu derım arkadaslar, ılıskıye baslamadan once hıc renk vermeyeceksınız bu karsı cınse, yoksa sız kaybedersınız..

Tam tadında gıtmelı, cok gereklı anlarda ılgı olacak sonrasında normal samımı olmadıgınız bır arkadasınız gıbı dusunun, ustune gıtmeyın..

Bu dedıklerımle zaten guvenılırlıgınızı, ozguvenınızı, ıyılıgınızı gostermıs olursunuz..

ahanda aynen böyle çok doğru söylemişsin kardeşim .. :)

kas konusuna gelince de bayılıolar kaslı erkeklere merak etmeyin onlar sadece ne istediğini bilmedikleri için ve ağzından çıkanların asıl gerçekleri yansıtmadığı için boş boş konuşuolar..bir kadın a diosa ya b dir ya c yada ne olduğunu kendiside bilmiodur sadece a demek için demiştir ;)

Kızların vücut geliştirmeye bakış açısı.... Daha ne olduğunu bile bilmiyor çoğu neden çünkü ülkemizde yaygın bir spor değil, çünkü kendilerinde bile spor anlayışı gelişmemiş. Çoğu insanda böyle biz spor yapan bireylere hep kafadan üşütük, canavar gözüyle bakarlar ama işin aslını bilmezler, atıp tutarlar... Kızlara vücut geliştirme dendiğinde zihinlerinde oluşan tv den olsun pc den olsun o gördükleri koca kas yığını adamlar ya da photoshopla üzerinde oynanmış resimler, fotoğraflar. En basitinden kendimden örnek vereyim. Dershanedeyken beslenmemi yanımda taşıyordum bilirsiniz lor peyniri, haşlanmış patates vs ... Sınıftaki kızın bir tanesi sordu;
Kız: Neden böyle yemek getiriyorsun yanında
Ben: spor yapıyorum ondan
Kız: Ne sporu
Ben: Vücut geliştirme
Kız (Tepki aynen şu) : Iyy sen de mi üçgen olacaksın!

Karşı cinsin bu tip göstermiş olduğu tepkiler veya reaksiyonların altında yatan asıl sebep kıskanma neden çünkü kendi yapamıyor. Kızın kendisine baksan heryerini yağ bağlamış sizi eleştiriyor. Iyy dediği şeye de bakın kas! Erkek arkadaşına baksan göbek bira göbeği standart yani. Demek kızlar yağlı erkekleri kaslı erkeklere tercih ediyorlar! Evet dışardan bakılınca böyle gözüküyor ama değil!!!! Sözüm ona kızların yanıp bittiği çok sevdiği artistlerin hepsi vücut yapmıştır tabi onlar bunu bilmiyor. Bu kızları anlamak zor çünkü ne istediklerini bilmiyorlar. Toplumumuzda vg biraz daha yaygın olsa, diğer ülkelerdeki gibi bizim kızlar da spor yapsa azınlıkta olmasa , beslenmelerine dikkat etse o zaman anlarlar ne olduğunu.
Bir de şu açıdan bakalım herşey tabiki vücuttan ibaret değil. Yapılan spor amaç değil araç olmalı. Hayatta spordan daha önemli şeyler var. Kendimizi fiziksel olarak geliştirdiğimiz kadar zihinsel olarakta geliştirmeliyiz. Dış görünüşte önemlidir. Birine bakarsın o an kafanda bir sürü önyargılar oluşur ama o kişiyi tanıyınca o önyargılar gider ya da haklıymışım dersin. Biz spor yapan bireyler olarak vücut geliştirme yapan kişilerin de aslında diğer kişilerden farklı olmadığımızı göstermemiz gerek. Toplumumuzun vücut geliştirmeye hakkındaki önyargılarını artık yıkmak gerek. Bunu yazdım çünkü toplumumuzda şuan için çoğu kişi böyle düşünüyor. Yazdıklarım sanırım çok karıştı. Yanlış birşey yazdıysam affola :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok öyle bir şey. Bunları demek kolay. Tarih boyunca duygular söz geçirilemeyen bir olgu olmuştur, öyle de olacaktır.

bizim milletin huyudur kendinde olmayınca elde edemeyince bir tekme de sen vur bence çoğu kıskanıyor kızları ise bilmiyorum bnm çevremde iğrenç bulan bir kız yok hatta bayılıyolar ama bende de o kadar kas yok keşke olsaaa

bizim milletin huyudur kendinde olmayınca elde edemeyince bir tekme de sen vur bence çoğu kıskanıyor kızları ise bilmiyorum bnm çevremde iğrenç bulan bir kız yok hatta bayılıyolar ama bende de o kadar kas yok keşke olsaaa

O kadar kas olmadığı için beğeniyorlardır.Fitness vücudunu daha doğrusu plaj vücudunu beğenirler çünkü erkeksidir.Kadınlar erkeksi şeyleri sever.Tıpki erkeğin kadınsı şeyleri sevmesi gibi(göğüs,kalça vs).Evrimsel pisikolojinin daha doğrusu yaşamın ilerlemesi için şart olan bir olgudur bu.Ama eğer kasta boyut fazlalaşırsa bu doğallık dışıdır ve kadın bilinçaltı bunu kötü birşeymiş gibi algılar.Tıpkı çok çok çok iri kadın göğüsü gibi.Artık doğallık dışıdır(tabiki bunu biz erkekler dilimizle söylemiyoruz bilinçaltımız bize öyle davranmayı öğretiyor) ve xxx large göğüsleri sevmeyiz.Bu benim kişisel görüşüm tabiki ne kadar doğru bilemem.

evet bayanlar beğeniyor. laf atanda gördüm. pilajda zaten bütün herkezin gözü sende artık utanıyorsun kızlar eriyor. :)) çogu kişide kıl oluyor. yanında kız arkadaşı olanlar. geçenlerde otobüs duragında bekliyordum düşünsenize 50 kişi birden size bakıyor.birde üzerinize ne giyerseniz giyin görsel olarak 10 numara duruyor.

evet bayanlar beğeniyor. laf atanda gördüm. pilajda zaten bütün herkezin gözü sende artık utanıyorsun kızlar eriyor. :)) çogu kişide kıl oluyor. yanında kız arkadaşı olanlar. geçenlerde otobüs duragında bekliyordum düşünsenize 50 kişi birden size bakıyor.birde üzerinize ne giyerseniz giyin görsel olarak 10 numara duruyor.

Sen neymişsin be abi :)

Örnek metinler hazır verilmişken tek tek cevaplayayım bari...

"sen beni yersin yaaaaahuuu"
- Yağ oranın düşükse yiyebilirim. Hart...

:lol: çok güzel cevapmış.. bunu not alayım :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:09 ----------

O kadar kas olmadığı için beğeniyorlardır.Fitness vücudunu daha doğrusu plaj vücudunu beğenirler çünkü erkeksidir.Kadınlar erkeksi şeyleri sever.Tıpki erkeğin kadınsı şeyleri sevmesi gibi(göğüs,kalça vs)

sanırım yanlış cümle kurmuşsun.. fitness vücudunu beğenirler çünkü erkeksidir demişsin... bodybuilding yapanlar erkeksi olmuyorlar mı? :)

*aşırısı doğal algılanmıyor bilinçaltında demişsin o konuda haklı olabilirsin ama fitness herkes yapabilir fakat bodybuilding olayı cesaret, büyük özveri, daha çok maddiyat vs.. ister...

:lol: çok güzel cevapmış.. bunu not alayım :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:09 ----------

sanırım yanlış cümle kurmuşsun.. fitness vücudunu beğenirler çünkü erkeksidir demişsin... bodybuilding yapanlar erkeksi olmuyorlar mı? :)

*aşırısı doğal algılanmıyor bilinçaltında demişsin o konuda haklı olabilirsin ama fitness herkes yapabilir fakat bodybuilding olayı cesaret, büyük özveri, daha çok maddiyat vs.. ister...

Bak dediklerimin altına bunlar benim yorumlarım dedim anlamaman doğal.Evrimsel pisikoloji vs.Ben iri kasların bilinçaltında doğallık dışı olduğundan bahsettim.Body-classic yaparsan veya body yapıp iri kasların yoksa sorun yok ama bunlar doğallık dışı ise var.Tartışmaya çevirmeyelim kişisel görüşüm bir çok metinden evrimsel pisikolojiyi araştırabilirsin.Olayı kişiselleştirip ben bunu yapıyorum o daha doğruya getirmeyelim.Sadece bilinçaltından bahsettim hangisini yaptığından hoşlandığından veya hangisinin daha çok cesaret gerektirdiğinden bahsetmedim.Bu konuda türkiyenin en büyük forumunda kadın bölümünde tanıdığımın hesabıyla vücut resmi koyup anket yapmıştım.Nick auger i koymuştum.Dedim kasta kastım bu bayanlar böyle olsun mu olmasın mı?Nick auger çok yakışıklı kaslı Fitness modeldir kendisi.Fitness model olduğu hiçbiri beğenmedi bunuda açıkça söylediler.Çünkü biraz aşırı idi.Yorumlardan en pozitifi şöyleydi:Kaslı olsun ama böyle çok çizgi çizgi değil az olsun.Boşu boşuna konuşmuyoruz.Üstelik Kadın-Erkek bakış açısı hakkında araştırmalarımız da yok değil.

Kızlar beğenir beğenmez diye bir mantık olmaz ki.Kişiye göre değişir.Beğenmeyen bu ne yavv diyen erkeklerde var.

Kızı erkeği yok.Bazıları iri yapıları sevmiyor.Sevmeyende sevmesin yavvv,dünyadaki her kızla çıkacaksın diye kural mı var :) Sevenlerle idare edin :)

Vücut şampiyonlarının kasından iğrendikleri doğrudur. Aslında kadınlar demeyelim. Biz kendimiz slav ırkına ait düzgün fizikli bir hatunu nasıl çekici buluyorsak aynı şey.

valla eski kız arkım zencilerle takılıyo artık,gecen gün ondayken sordum nedir bu zenci merakı,boy meselesi mi? :D sinirlendi ve onu cekenin zencilerin genetik kaslı yapıları oldugunu soyledi.Kas her zaman ilgi ceker ama burda devreye cinsellik giriyor biraz;)

zaten bütün şampiyon bodycilerde aşk hayatları yanlız evde tw izleyerek geçiriyorlar değilmi? çok saçma olmuş bu benim tanıdığım birçok adama beraberlik için para bile teklif ediyorlar, kısaca beğenende var beğenmeyende demek en doğrusu... herkez beğencek diye birşey yok.. dış görünüş insanın ilk başta satışını yapan şey olsada dış görünüşler mutlu aşklara arkadaşlıklara dostluklara giden bir yol olamıyorlar.. sizi dış görünüşünden dolayı başta yargılayan insanalarla zaten çok haşır neşir olmayın onlar sığ ve önyargılı insanlardır, onlarla yaşanan aşkda dostlukta sığlarda kalır silinir gider.. kadınlar erkekleri erkekler kadınları derinlikleri ölçüsünde değerlendirmelilier ama bu definasyon derinliği değil tabikide :D benm görüşlerim bu yönde...

• Like
Reactions: Eqo
Arkadaşlar, kızlar şekilli ve iri kaslı erkeklerden hoşlanır diye genel geçer bir kural yoktur. Bu tip erkeklerden hoşlananlar var tabi ki, diğer tarafta hafif bir göbekten hoşlanan kızlar da vardır. En beğenilmez denilen tarzın bile bir beğeneni oluyor arkadaşlar. Fetiş çağında yaşıyoruz :) Herşeyin bir fetişi var. Sevgilimle 2 ay kadar görüşemedik. Ben o sırada karnımı eritip biraz sıkılaştırdım. Kilom yine aynıydı, 81-82 civarı. Sevgilim dedi ki, "Sana ben yokken iyi bakamamışlar göbeğin erimiş, neyse ben seni yedirir tosun gibi yaparım" Biraz sarsıldım :) ama yıkılmadım çalışmaya devam. Yani kızların ne dediği önemli değil. Ancak şunu söyleyebilirim: İyi bir vücut herşeyden önce özgüven sağlar. Kızlar özgüveni yüksek erkeklerden hoşlanırlar. Ayrıca cinsel ilişki sırasında performansınız da yüksek olur. Benchlerde, leg preslerde vs. ağırlıklarla oyun oynayan bir adam bu iş sırasında makine gibi çalışır.

kızlar ,arkadaşlarımız,çevremeizdekiler neden kaslarımızı beğenmez neden bizi bu sporu yaptığımız için bizi beğenmezler :
"zayıflar bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar" demiş Nietzsche..fazla söze gerek yok :)

Back
Yukarı