ironpump slm herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
DİGİMAX dedi:
evde bu vucüt olabilir bende evde çalışıyom çünkü..
karın hariç bundan iyi vucut yaptım..
ama şimdi işe gidiyom biraz azalltım gibi..
kol kaslarım derbestte 38cm sıkınca 44 cm...
göğüs 106 cm idi....

evde çalışıpta 44 cm. yapan çok az sayıda insan vardır sanırım. tebrikler. eğer gerçekse bu ölçü :)

bukatto dedi:
DİGİMAX dedi:
evde bu vucüt olabilir bende evde çalışıyom çünkü..
karın hariç bundan iyi vucut yaptım..
ama şimdi işe gidiyom biraz azalltım gibi..
göğüs 106 cm idi....

evde çalışıpta 44 cm. yapan çok az sayıda insan vardır sanırım. tebrikler. eğer gerçekse bu ölçü :)

söylemeyi unuttum. eğer işi biliyorsan ve yeterli alet varsa tabiki olmayacak bir şey değil bu. ama genel de evde yapanlar (bir zamanlar ben :D ) genelde, spor salonu geçmişi olmadığı için sayısız setsiz çalışır ve gelişme hayal olurda o yüzden tebrikler dedim :)

ironpump dedi:
yokyaw oda badici bakma öle sıska durduuna kolları39cm
Hocam naaptın ya,39 kol dışardan öyle görünüyosa biz boşuna yapıyoz bu işi ya,bırakalım gitsin bizde öyle görünüyosak.herşeye inanırım o kolun 39 olduna inanmam sizin mezrolarda bi yanlışlık olmasın.

inanmayan varsa buyursun 39 cm o cocuun kolu

arkadaşlar lütfen yalan neden söleyim tamam sizde haklsınız bencede 39 yok ama yanımda ölçtü yakında zaten resimlerini eklicem çok ilginç benim kollarım bile 40cm o kadar iri olduu halde arkadaşın 39 oması benide hayrete düşürdü
benim kolarım şu anda 40 cm

onkirk dedi:
FleXoR dedi:
sarc4stic dedi:
DİGİMAX dedi:

Sıcak-soğuk 6 cm'mi fark ediyor :shock:

bugune kadar yarışmacı normal üye hiç bir öğrencimde altı cm değişmedi ilginç bir adele tipin var

arkadaş serbestte demek istemiş sanırım..
sıcak soğuk olarak değerlendirmemiş..
kolu serbestken ölçtüğümüzde aşırı bir ölçü düşüşü görülebilir..
zaten o da sıkınca 44cm demiş ;)
bence normaldir eğer sıkmadan ve sıkınca ölçtüyse...

evet aynen öle..
5-6 cm fark ediyor..

Bahsi geçen kol 39sa benim bicepsim 50 diye oysa 40 bile olmayana inanırım.
ordan 39 cm kol çıkarsa bende bu işi bırakırım.
:)

cok yagsız

vucut genel olarak baya iyi. fakat bicepslerin şekli biraz bozuyor.. seni hiç yaglı olarak goremiyoruz ne zaman gorucez :lol: iyi calısmalar.. ;)

o koların 39 cm olması...

o kollar 39 cm ise bende kendimi ronnie coleman nın varisi ilan ediyorum. bence değil 39 olsa olsa 25 cm dir. adam cılız diye tabir ettiğimiz katogoriye giriyor. nasıl ve ne ile ölçmüş anlamadım. (bu arada bahsi geçen arkadaş 7 nci sayfada olmalı). ve o 39 cm kola sahipse ıronpump ın kollarıda 50 falan olmalı diye düşünüyorum ve insanları polemiğe sevk edecek kişilerin fotolarını da kendi sayfanızda yayınlamamanızı rica ediyorum. sizden çok bu arkadaş tartışılıyor....

Ironpump ,

o 7. sayfadaki arkadasın bırak kolunu, beli anca gelir 39 cm :P

ironpump dedi:
arkadaşım bekle görürsün 39 muymuş herkes şahit tamammı

bunun cevabi icin kurun bitmesini mi bekliyorsunuz?alt tarafi bir video cekip koyarsin,1-2 aydir cirpiniyorsun cevap vermek icin.en fazla 1 gunluk is bu...

bencede

bekle görürsün demişsinde ben 5 yıl daha beklerim ama o arkadaş 39 olur mu bilmem. bekliyorum.....bi daha baktım inceledim yok arkadaş. mümkün deil.

yaaw arkadaşlar neyini ispatlıycak adamın iddası o resimdeki kol 39 cm, yine o resimdeki kendi kolu da 40 cm imiş göz var nizam var eminim koyduğu resimlerde kendi resmi değildir.

Arkadaşlar biraz mantıklı düşünelim o vücudun 39 cm kola sahip olması mümkün mü??39 cm çok küçümsencek bi ölçü diil amatör bodyciler için gayet ii ve bodyci olduğunu belli eden bi ölçü ama o arkadaşın koluna bakmadan vücudundanda 39 cm kola sahip olmadığı anlaşılıyor..

Hatta resime dikkat ederseniz o arkadaşın bileği ile bicepsi nerdeyse aynı kalınlıkta ne yani bu adamın bileğide 36 cm falan mı??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı