hocam naptın ya [emoji3] öğrenci adamız bütçeyi aşar bu maksimum 350 lira harcayabilirim ona göre bişe önerirmisiniz. tesekkürlerkardesim optimum gold standard whey, xtend bcaa, hardline glutamine, weider creatine. bunlar işini yeterince görecektir fiyat olarak aşırı olmazsa tabi...
kusura bakmayın hocam ama bide şöyle birşey var ben günlük protein ihtiyacımı rahatça alıyorum o yüzden protein tozu yerine bcaa+kreatin alsam nasıl olur? 140gr protein almak benim için kolay yinede protein tozu almalımıyım ?Bi optimum gold standard ya da hardline 3 matrix whey protein tozu al yanına da bi multipower bcaa diyeyim o zaman. bu şekilde 300 civarı en fazla 300 tl paran gider ama beslenme, uyku ve doğru antrenmanla güzel sonuç alırsın![]()
Kaliteli sekilde alabiliyorsan whey illa olacak diye birsey yok, Kreatin kullan, paran varsa BCAA eklekusura bakmayın hocam ama bide şöyle birşey var ben günlük protein ihtiyacımı rahatça alıyorum o yüzden protein tozu yerine bcaa+kreatin alsam nasıl olur? 140gr protein almak benim için kolay yinede protein tozu almalımıyım ?
evet hocam 140 gr hayvansal protein alabiliyorum. bcaa +kreatin diyorsunuz yani. tesekkür ederimKaliteli sekilde alabiliyorsan whey illa olacak diye birsey yok, Kreatin kullan, paran varsa BCAA ekle