hangi suplement kombini önerirsiniz yardım lütfen

fbirfn

Üye
yağsız kas kütlesi için ilk kez supplement kullanmayı düşünüyorum 7. ayım 176 68kg 15 yaşındayım. beslenmem detaylı olarak dikkat ediyorum.

whey+kreatin düşünüyorum siz ne dersiniz

kardesim optimum gold standard whey, xtend bcaa, hardline glutamine, weider creatine. bunlar işini yeterince görecektir fiyat olarak aşırı olmazsa tabi...

kardesim optimum gold standard whey, xtend bcaa, hardline glutamine, weider creatine. bunlar işini yeterince görecektir fiyat olarak aşırı olmazsa tabi...
hocam naptın ya [emoji3] öğrenci adamız bütçeyi aşar bu maksimum 350 lira harcayabilirim ona göre bişe önerirmisiniz. tesekkürler

Bi optimum gold standard ya da hardline 3 matrix whey protein tozu al yanına da bi multipower bcaa diyeyim o zaman. bu şekilde 300 civarı en fazla 300 tl paran gider ama beslenme, uyku ve doğru antrenmanla güzel sonuç alırsın ;)

Bi optimum gold standard ya da hardline 3 matrix whey protein tozu al yanına da bi multipower bcaa diyeyim o zaman. bu şekilde 300 civarı en fazla 300 tl paran gider ama beslenme, uyku ve doğru antrenmanla güzel sonuç alırsın ;)
kusura bakmayın hocam ama bide şöyle birşey var ben günlük protein ihtiyacımı rahatça alıyorum o yüzden protein tozu yerine bcaa+kreatin alsam nasıl olur? 140gr protein almak benim için kolay yinede protein tozu almalımıyım ?

kusura bakmayın hocam ama bide şöyle birşey var ben günlük protein ihtiyacımı rahatça alıyorum o yüzden protein tozu yerine bcaa+kreatin alsam nasıl olur? 140gr protein almak benim için kolay yinede protein tozu almalımıyım ?
Kaliteli sekilde alabiliyorsan whey illa olacak diye birsey yok, Kreatin kullan, paran varsa BCAA ekle

Scivation xtend bcaa + hardline creapure bende bu ikisini ve ek olarak whey kullanıyorum eğer protein alımında sıkıntı yok ise ikisi senin içinde iyi olacaktır.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı