Gold krem fıstık ezmesi sizce iyi mi?

sabah kalktınız ,
1 ölçek whey 1 kaşık fıstık ezmesini shaker da çalkalayınız yudum yudum içiniz , denenmiş güzel bir tat.

fıstık ezmesiyle karışıyormu? yani katı bişey oldugu için tamamen çözünüyormu shaker da merak ettim.bende mikser de karıştırmak daha iyi olabilir.

sabah protein tozunu 8 saatlik uyku sonrası oluşan katabolik süreci sona erdirmek için içiyoruz. fıstık ezmesinde ise oldukça fazla yağ var. ve proteinle birlikte ne kadar çok yağ alırsanız sindirim süreci o kadar uzar. aç karna protein tozunu içtikten sonra fıstık ezmesini kahvaltıda ya da daha sonraki bir ara öğünde yemek daha uygundur.

Onun yerine bim de fındık ezmesi var fiskobirliğin %70 in üstünde fındık oranı var ve tat konusunda 10 numara.Böyle puding kıvamdaki ürünler margarin gibi yağlar içeriyor onun yerine tavsiyeme kulak ver bime gidince ona da gözat.

bugün biden tanesi 3.25 tl ye 2 adet aldı krem fıstık
eve gidince birisini yarıya kadar bitirdim kaşıkla :D :D

şu şekerinize (shaker ) çok gülüyorum ya....sallayıcı deseniz diliniz mi şişera32

hahaha sallayıcı dersem gerçekten dilim şişer , sallayıcı diyince aklıma direk ; nekadar sallarsan salla dona düşer son damla geldi. :) protein de dememeli peyniraltı suyu tozu demeli ozaman dimi :)

Öncelikle Sarelle Nutella'nın fiyatlarını diğer ürünlerle karşılaştır.
Sonra tatlarını karşılatır, fıstık kokusunu bariz şekilde alırsın, piyasada en iyi marka Sarelle'dir, Nutella'dan bile daha başarılıdır. Ama bizim milletimiz, "ne olacak fındık-fıstık kreması diye" merdiven altı ürünleri (Gold için söylemiyorum) tüketmeyi yanlış görmüyorlar.
Bir çok marka plastik kutuda satarken Sarelle ve Nutella cam harici bir kutuyu vs tercih etmez.

kakaolu fındık ezmeleriyle, hakiki fıstık ezmesini karşılaştırmanız bile başlı başına bir hata.

bunlarda soya lesitini var...o da genetiği değiştirilmiş neydüğü belirsiz ilerde organizma da ne gibi değişiklik yapacağı belli olmayan saatli bomba...

ben olsam yemem

sizin bu kötüleyip durduğunuz marka türkiyedeki en iyi fıstık ezmesi markasıdır. cahillip edip araştırmadan yorup yapmayın Polmak Gold Kremfıstık 1991 den beri aynı kutuda aynı ambalajla üretilir fe içindeki yer fıstıgı oranı %81.9 dür. çocuklugumdan beri yerim yediririm

Son düzenleme:
gold`un eski tadı daha güzeldi. acaba ben mi sıkıldım diyorum aileme sordum onlarda fark etmişlerdi. eskiden dediğim 5-6 sene öncesinde. ne oldu bilmiyorum ama bugünki ürünle eski ürün arasında uzaktan yakından alaka yok.bu yüzden uzun süredir almıyorum. peter pan ve bir marka daha var amerikan menşeili türkiyede migros ve carrefourda bulunuyor onları tüketiyorum.

aksiyona gerek yok fıstığı belnderda çek hüplet dışarda bırakmayın bozulur :)

gold tamam şekerli ama kahvaltı için bu onu ideal hale getiriyor..kepek ekmekleri arasına sürüp yediğinizde kompleks ve basit karb. almış olursunuz..
fakat bir sorum olacak. basit şekeri sadece antrenman sonrası ve sabah kalkar kalkmaz almamız gerekmiyor mu ?

Selamlar,
O dediğin fıstık ezmesini buyuk olasılıkla Mısır şurubu ile tatlandırıyorlar, Mısır glikoz şurubunun da yan etkilerini biliyorsunuz.
Fıstık ezmesi yapmak o kadar kolay ki, ben yapıyorum.
Kabuklu yer fıstığı alıyorsunuz, beyaz ve kahverengi kabuğundan ayırıyorsunuz, teflon tavada 5 dk kavuruyorsunuz.
Soğuğunca rondodan geçiriyorsunuz.
Icine ya sıvı yağ ya da biraz tereyağı koyuyorsunuz
Tatlanmasi içinse pekmez veya bal
Veya suni tatlandırıcı da olur stevia gibi
Ben icine tahin pekmez koydum muhteşem bisey oldu.
Hepsini rondodan son bir kez geçiriyorsunuz
Yediğiniz herseyi kendiniz yapın, tavsiye ederim.
Sevgiler..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı