Güç Bitmesi, Çabuk Yorulma

ceb_58

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Ben antrenmanlarda setleri tam olarak yapamıyorum. Kollarda gücüm çabuk bitiyor buda moralimi hayli bozuyor. Genel olarak 65 kiloyum ama zayıf bir bünyem var. Arkadaşlar setlerde kilo artırırken ben düşürüyorum. Acaba kreatin kullansam faydası olur mu?
Harline Progainer ve kreatin beraber kullanmayı düşünüyorum. Sorun kreatin ise hangi marka tavsiye edersiniz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

En iyi enerjiyi karbonhidratdan alırsın daha iyi beslenmeye calıs bence sanırım uzun sğredşr spor yapmıyorsun bu yüzden de kreatini hemen kullanmanı tavsiye etmem

3 aydır bu sporu yapıyorum. Her ne kadar 65 kilo olsam da zayıfım ve zayıf bir bünyem var. Şuana kadar hiç protein vs. tarzı bir şey kullanmadım. Çok çabuk gücüm bitiyor hareketleri yapamıyorum. İstesem de düzenli beslenemiyorum. Çok iştahsızım Bazen 3 öğün yiyorsam bazen bir öğün yiyorum. Kreatinin ciddi manada güce faydası varsa hangi marka tavsiye edersiniz? Zaten karbonhidrat almayı düşünüyorum. İkisini bir kullanacağım.

3. ayda hele ki gelişimin iyi değilken kreatin almanı önermem. Muhtemelen bunu salon hocan falan demiştir, kendisine ek gelir elde etmek amaçlı. Kreatinin faydasını günlük beslenmeni tam tamına yaptıktan sonra ve belli bir altyapın olduktan sonra görürsün. Kreatin genelde kür zamanları kullanılır, bulk döneminde hacim amaçlı az tekrarlı setlerde çalışırken fayda görür çünkü sağladığı ATP içeriğiyle ateşleyici gücü sağlar.

Bugün 5 kiloluk Hardline Progainer aldım. 160 tlye. Bide squar karıştırıcı kap aldım. Bunu yağlı sütlemi içmeliyiz yoksa su ilemi içmeliyim.

4 aydir spor yapiyorum boyum 1.90 kilo 78 kilo ve hacim kazanmak istiyorum protein tozum var sizce yeterlimi takviye urun almalimiyım almalıysam neler kullanmalıyım

3 aydır bu sporu yapıyorum. Her ne kadar 65 kilo olsam da zayıfım ve zayıf bir bünyem var. Şuana kadar hiç protein vs. tarzı bir şey kullanmadım. Çok çabuk gücüm bitiyor hareketleri yapamıyorum. İstesem de düzenli beslenemiyorum. Çok iştahsızım Bazen 3 öğün yiyorsam bazen bir öğün yiyorum. Kreatinin ciddi manada güce faydası varsa hangi marka tavsiye edersiniz? Zaten karbonhidrat almayı düşünüyorum. İkisini bir kullanacağım.

Karbonhidrat toz olarak alma gerek yok. Makarna veya pilava yüklen mümkünse pilava kendini iyice zorla yemek için. Eninde sonunda miden büyüyünce daha fazla alışacaksın zaten yemeye. Creatine ve noxplode performans arttırıcı ürünlerle destekleyebilirsin ayrıca. Nox'un etkisi çok fazla antremanlarda bana göre tabi.

Bugün 5 kiloluk Hardline Progainer aldım. 160 tlye. Bide squar karıştırıcı kap aldım. Bunu yağlı sütlemi içmeliyiz yoksa su ilemi içmeliyim.
Yağsız süt , su.[DOUBLEPOST=1412274878][/DOUBLEPOST]
4 aydir spor yapiyorum boyum 1.90 kilo 78 kilo ve hacim kazanmak istiyorum protein tozum var sizce yeterlimi takviye urun almalimiyım almalıysam neler kullanmalıyım
Sadece suppl. güvenmekle olacak bir şey değil bu beslenmene ve antremanına dikkat et tozunu da kullan gelişim olmazsa tekrar gözden geçir , gelişim de yahut tam tersinde ki etkilerde direkt olarak tozu göz önünde bulundurup övmek yada yermek olmaz şahsımca . Kısaca başta söylediğim gibi beslenme , antreman , supp. üçlemesi sonucu doğuracaktır.

aklına supplement,creatine vs getirme.ne kadarlık sporcusun da creatine kullanacaksın?beslenmeni düzeltmeden hiçbi supplement işine yaramaz.paranı çarçur etme,otur yemeye zorla kendini.bi program yap ve ona uymaya çalış.aynı yollardan geçtiğim için olabileceğini biliyorum :) iştahın konusunda ekstra ne bilgi verebilirsin?denemediğinden,zor geldiginden mi yiyemiyorsun yoksa gerçekten iştah konusunda sıkıntı mı var?

Back
Yukarı