sessizCiglik
Üye
ben de gögüs- biceps. omuz+sirt+triceps diyenlerdenim... ama bazi ustalarin önkol arkakol ayni gün calistirilabilir demesi acikcasi kafami karistirdi...
ben de gögüs- biceps. omuz+sirt+triceps diyenlerdenim... ama bazi ustalarin önkol arkakol ayni gün calistirilabilir demesi acikcasi kafami karistirdi...
bende bench ve biceps aynı gün kanat ve triceps de farklı bi günde çalışıyorum en mantıklısı da bu bence...
Bana çok saçma gelen bir şey war biceps ve triceps i aynı gün çalışanlar war sizce bu ne derece doğrudur? bir günde kolun tümüne bu kadar yüklenmenin mantıklı bir açıklaması olabilir mi.
mesela Ben 6 gun antreman yapiyorum gunde cift bolge haftada 2 kez her bolgeyi calistiririm.gogus triceps-sirt biceps seklinde.Fakat soyle bir sorum olcak size eger gogus biceps /sirt triceps tarzi bir program uygularsam toplamda 4 gun biceps 4 gun tricepse yuk binmezmi ?(2 kez gogus sirttan dolayi 2 kezde biceps-triceps antremanindan dolayi) Kendi deneyimlerimden soyluyorum bicepsin ertesi gunu sirt calisirsam guzel verim alamiyorum.http://i93.photobucket.com/albums/l52/flexor1/Adsz.jpg
göğüs hareketlerinde 2. etki alanı trcepstir fakat 2. yapılacak antremanbicepstir
triceps göğüsün %20 kadar çalışırken biceps dinlenik ve esnemiş olarak antremana hazırdır.
triceps sürekli kasıldığından çıkarılacak antremanda kısa sürede doyuma ulaşması (erken form) bizim için iyi değildir. (işlenmeden bitirilen bölge)
ben şöyle sorayım yorgun olan yada yorulmuş olan kasımı çalıştırırdınız yoksa dinlenmiş esnemiş olan kasımı ?