• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Debug - Yaş 20 - Resimler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Debug
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sonuç olarak ilaç ben hayatımda asprin içmedim desem yeridir.hap v.b türü herseye karsıyım.

Kişisel tercih tabi.. Ben bir noktaya değinmek istiyorum senin yerinde olsam haftada bir boş oldugum bir gün 30-40 dk cardio yapardım yag oranını dengelemek için.. ;)

şimdilik bence gerek yok gibi gözüküyor cardio için. önümüz zaten kış iyice hacimlen mart gibi diyet ve cardio yaparsan sneye haziranda çok farklısın

haftada 1 gün cardio yapıyorum zaten umur kardeş 84 'ün altına düşemedim sıkılaşıyorum iyice buda hosuma gidiyor anıl hacimlenme konusunda dogru diyorsun ama fazla hacimlenmeye gerek yok cünkü boyum kısa fazla şişersem kötü durcağını düşünüyorum bakalım önümüzde uzun bir yol var.Bodyforum ve buradakı hocalar ve bu konuya cvp verme nezaketinde bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

kolay gelsin.

debug 4.aydaki resimlerinle daha sonra ara verip yeniden basladım dedigin resimlerin arasında güzel farklar var midenin gittigini gördüm mesala ben daha iyi durmuş gelişimin iyi bence bırakmadan ara vermeden devam edersen istedigin o vücud'uda yaparsın herkes söylemis zaten ben motive olsun diye bidaha yazdım bazıları cok bos konusmus bu konuda onlar canını sıkmasın bence ilkokul degil burası :) bu arada kisisel bir tavsiyede bulunucam sakal ve saç kısa olunca sende daha iyi durmuş :D

Son düzenleme:
göğüs bölgesinde gelişme başlamış bench pres ve üst göğüsü zorlanacağın max ağırlıkla kaldır derim son seti max agırlığa cıkar tabiki bir arkadaşının yardımı ile

debug 4.aydaki resimlerinle daha sonra ara verip yeniden basladım dedigin resimlerin arasında güzel farklar var midenin gittigini gördüm mesala ben daha iyi durmuş gelişimin iyi bence bırakmadan ara vermeden devam edersen istedigin o vücud'uda yaparsın herkes söylemis zaten ben motive olsun diye bidaha yazdım bazıları cok bos konusmus bu konuda onlar canını sıkmasın bence ilkokul degil burası :) bu arada kisisel bir tavsiyede bulunucam sakal ve saç kısa olunca sende daha iyi durmuş :D

Bazı şeyleri sineye çekmek gerek ,yorumun içinde teşekkür ederim

On taraftaki killari alman dogru tercih olmus, keske vg ye baslamadan onceki resimlerinide koysan, sanirim kemik yapin kalin, ilk resimle son resim arasinda fark bariz belli oluyor, vucut toparlanmis bence cok fazla hacim istemiyorsan hic bulk filan olmana gerek yok, ayrica yanlis okumadiysam haftada 1 cardio demissin, her workout sonrasi 150 kalorilik bir cardio yaparsan faydasini gorursun, supplement kullanimi konusunda bence bu kadar kati olma, protein tozlari, amino acidler ve multi vitaminler bu isin olmaz ise olmazi.

Vucut yag oranini yuzde 6-8 yapmadan o hayal ettigin karin kaslarina ulasman mumkun degil, ve bu lanet oran yuzde 13-14 lerden sonra cok zor iniyor, vucut ciddi direnc gosteriyor, yapan yapiyor tabi =) Ama herkesin yasi genc degil ;)

Malefice doğru gözlemlemişsin ,ama dediğim gibi ilaclara karşı aminoasit benzeri işlevi gören herseye karşı ama bilmiyorum öyle yada böyle olacak bu vücut :D bu sporu 1-2 aylıgına degil sürekli yapmak istiyorum bu yüzden acele etmiyorum hersey zamanla.
Yorumun içinde teşekkür ederim.

zaten vücudun bu spora yatkın oldugu ilk resimlerden belliydi, askerliğini saymassak yaklaşık 2 senede güzel bir vücut çıkarmışsın. tbrkler...

kalıp süper. özellikle göğüsler gerçekten hacimli. daha evvelden bir mücadele sporu ile uğraşmışsınız gibi duruyor, en azından vücudun genel hacmi o izlenimi yarattı bende. yalnız dikkatimi çeken 3 ufak ayrıntı var. birincisi tricepsler hafiften hacim istiyor gibi. ikincisi yan omuz biraz geri kalmış. bu da göğüsle omzun birleşik olduğu izlenimini yaratıyor. üçüncüsü de sol biceps sanki sağ bicepsten daha ufak.

Nerde ilk sayfadaki resimler nerdeee şimdikiler :)
10 numara gelişim; bende triceps dışında eksik bir yer göremedim, emek dolu bir vücut :)

Tebrikler :)

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar trceipsim biraz geride olduğu doğru :D bi türlü oradaki sorunu çözemedim inş yaza kadar daha sağlam bir form yakalayıp karşınıza çıkıcam arkadaşlar.

R10 bicepsler aynı sadece duruşdan kaynaklı olabilir .

Gelişim iyi Genetik itibariyle omuzlar geniş. Bayağı hemde :) amacın irileşmek olmasın o omuzlara yağsız fıt bir vucüt iyi gider .

yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.amacım irileşmek değil artık fit bir vücuda sahip olmak : ) çalışmalara başladm yaza bir daha resim koyarım.

Back
Yukarı