BSN NO-Xplode

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rpac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok Başarılı

Votes: 487 59,3%
  • Orta Seviyede Başarılı

Votes: 265 32,3%
  • Başarısız

Votes: 69 8,4%

• Total voters
    821
Sitesinde antrenman olmayan günlerde isterseniz kullanın ama gelişime ve performansınıza etki etmez diyor. Kullanmanız şart değil diyor. Kendileri öyle diyorsa
off günlerde kullanmaya gerek yok, değilse adamlar kullanın derdi, sonuçta sık kullanım daha çok ürün satmak demektir, ona rağmen kullanmanıza gerek yok şart değil diyorsa bence kullanılmamalı.

Kullanım dozunu 1-3 arası olacak şekilde siz belirleyeceksiniz. Kimileri üründeki maddelere hassas olabiliyor mide rahatsızlığı çarpıntı yaşayabiliyor. 1 den başlayın deneyerek bulun.
Bu arada aroma olarak fruit punch u tavsiye ederim, ürünün tadı kötü ama fruit punch gene de iyi. Salonda diğer kullananlara sordum limonludan uzak durun, bir de portakallıyı tavsiye ediyorlar.

VG de 5.yılımda ilk nox ürünümü bu ürün olarak kullandım. İzlenim olarak, belirtilen yan etkilerin hiçbiri (karın ağrısı, bulantı, ishal çarpıntı, baş dönmesi) olmadı. Kullanım olarak akşam 18.30 da yemek yedim, 18.45 de yemek bitti, 20.20 ye kadar hiçbirşey yemedim ve iki ölçek noxplode içip yarım saat sonra antrenmana başladım. Etki olarak, salondakilerin bazıları çok abartıyordu, mesela ilk kullanımda bench de 10 ar kilo artar, tüm ağırlıklarda %20 artış olur ilk kullanımda diyenler oldu, ben abartı olarak gördüm. Steroid bile kullansanız ilk defada bu kadar etki etmez bence. Bugün omuz günümdü zaten omuzda yüksek tekrar benimsemiştim, genelde 15-12 arası yapıyordum. Etkil olarak, 12 de yorulduğum kilolarda çok rahat 15 i gördüm 20 de çıkardı. Ayrıca salona geç gittiğimden dolayı (nox içmejk için yemekten sonra 1.5 saatten fazla bekledim normalde 1 saat beklerdim) hareketleri hiç dinlenmeden yaptım, üzerine de triceps girdim. Eskiden dinlererek yaptığım kiloları dinlenmeden yaptım. Ama kolumu da sakatladım sanırım ağrı var bayağı normal idman ağrısı değil. Bu ürünü ilk kullanacaklara önerim forumdakileri okuyup ve sağda solda duyduklarınız ile çok gaza gelmeyin ilk günden, benim gibi paldır küldür yallah dinlenmeden veya daha önce basmadığınız ağırlıklara birdenbire abanmayın. Tabii kilolaları arttırın ama kontrollü gidin. Gerçekten yapay bir pump etkisi var çünki. Ek bir güç olsa bile eklemler buna hazır mı?

Bir de şunu soracağım, tecrübeli biri dedi, 4 saat aç bekle sonra nox u vur çok daha etkili olur dedi. Bir başkası da dedi son yemekten sonra 2 saat beklemene gerek yok 1 saat yeter dedi. Sizin izlenimleriniz nedir?

4 saat aç kalmak mı?kulağa hiç mantıklı gelmiyor ama araştırmalarım sonucu bu ürünü yemekten 2 saat sonra whey proteininden 1-1.5 saat sonra içilmesi öneriliyor.

madem ıkı olçeğe ğeçtin sana bır tavsıye ;)
of :
sabah aç karnına 1 olçek
akşam yatmadan 2 saat önce 1 ölçek
on: (antr)
sabah aç karnına 1 ölçek antremandan önce iki ölçek

creatin muhakkak olsun glutamını nox bıtene kadar s geç

gelişimi gözlemle ...

İki ölçeği şu yüzden denedim kutuda 1-3 arası diyordu ben de ortası olsun diye 2 yapayım dedim, yan etki görseydim 1 e indirirdim diye düşündüm daha ilk nox kullanımı yani. Bir de plan şöyleydi benim: On günler nitrotech alıyorum 4 ölçek, 1i sabah aç karna kalkar kalkmaz, 1 ölçek öğlen 4 gibi (iş yerinde 1 de yemek bitiyor, akşam 6buçuğa kadar yemek yeme şansım yok, ara öğün olarak alıyorum), 2 ölçek antrenmandan sonra. Nox dan önce antrenmandan önce yarım tüp mega forte yatmadan önce de diğer kalan yarım tüpü alıyordum. Şimdi nox gelince antrenmandan önce olan forte u antrenman sonrasına aldım yine yatarken geri kalanı içiyorum. 1-Sabah kalkınca ki nox nitro ile çakışacak, nitroyu başka yere mi alayım? 2-antrenman gece 10 da bitiyor eve gelince 2 ölçek nitro yarım saat sonra da tavuk + balık yiyorum, 12-1 gibi yatıyorum, yatmadan 2 saat önceki nox bunlarla çakışacak bir de uykuya dalma problemi çekiyorum, passiflora anca uyutuyor, bir de yatmadan önce nox içsem iyice zor uyurum gibi geliyor.

Off günlerde sadece 2 ölçek nitro alıyorum, nox düşünmüyordum, sitesinde gerek yok diyordu, alınmalı mı? Kreatin şu ara kullanmıyorum, böbrekler ile ilgili sorun yaşamıştım, zaten nitro da az miktar kreatin var diye biliyorum. İlle şart mı nox ile birlikte?

ıkı olçege gectım dıyınce ?
denemek ıcın yanlıs bır yontem uylamıssın uzerınde yazar once 1 olcek ıle deneyın dıye
eger uzun sure kullanmadıysan 1 olcekten basla nox uzun sure kullanımda etkısını azaltır
kreatınle ılgılı test yaptırmadıysan suphelenıyorsan yaptır bu sporda olmazsa olmazlardandır

o zaman düzenini hiç bozma normal dewam et

kreatin NO-SyntheSize tavsiye ederim

o zaman bu ürünü kullanrken creatin kullanımı nasıl olmalı whey ile kullanırken wheyi 1 saat önce tüketin diyorlardı.yemekten 2 saat sonra antremandan yarım saat önce

kreatini her zaman proteinin içine kat öyle karıştır

bsn

ben bu urunu uc ay boyunca kullandim.. antreman gunleri 2 olcek,diger gunler 1 olcek olarak kullandim. antreman dan 40 45 dakika once ac karnina kulanirsan daha cabuk etkisini goruyorsun.. iyi calismalar:)

12 haftalik kullanimdan sonra 4 veya 5 hafta ara vermeniz gerekir diye bir aciklama kutunun ustunde belirtilmistir.. ama ilk bastaki etkisini daha sonra gostermedigi bi gercek.... bu yuzden degisik bir markaya yoneldim..daha basarili bi urun gercekten turkiye de bulabilirseniz kullanmanizda fayda var....2 haftada daha belirgin hatlara sahip oldum.. yasim geregi biraz kas insa etmek zor ama yilmak yok.. "don't give up'.........
http://www.bodybuilding.com/store/musclepharm/assault.html tesekkurler...

En zayıf olduğum bölgelerden biri omuz bölgesi..Bugün ürün elime geçti, ve şansa bakın ki bugün omuz idmanım var..Bakalım ne kadar etkili olacak, merak ediyorum..

Kutusunda en az 2 saatlik ac karninizla tuketin diyor.
2 saat benim icin cok fazla. genelde yedikten 1 saat sonra, antrenmandan 20 dakika once 2 scoop aliyorum. kanima 20 dakikada karistigini hissedebiliyorum.

bende Lemon- Lime aromalisi var. tadi gercekten cok kotu. Fruit Punch i tavsiye ederim.
kullandigim en iyi suplementten biri. antrenmanda daha iyi pump yakalayabiliyorum.

nox a yeni başladım.önceden maksimum 60-70 kg göğüs basarken en son 120 ye kadar çıktım gerçekten mucizevi bir ürün

Ben de 100 basarken şimdi 250-300 leri rahat görüyorum. Bir kutu bitmedi daha.

Back
Yukarı