Ben de 100 basarken şimdi 250-300 leri rahat görüyorum. Bir kutu bitmedi daha.
Nerde görüyorsunuz ,bar'ın üzerindemi
Ben de 100 basarken şimdi 250-300 leri rahat görüyorum. Bir kutu bitmedi daha.
Nerde görüyorsunuz ,bar'ın üzerindemi
135 TL ye nereden aldın
no xplode u sorunsuz yırtdışından getirebilen varmı..
paylaşırsanız sevinirim
Kaç yıldır vg yapıyorsunuz? Acaba gerçekten bu ürüne ihtiyacınız var mı? Nox ileri bir üründür. Başlangıç için uygun değildir. Doğru beslenme ve antrenman düzenini oturttunuz mu? Yeteri kadar ağır çalışabiliyor musunuz? Unutmayın fiyasko dediğiniz ürün bb.com da yılın ürünü seçildi. Bence bir ürünü kötülerken kendi geçmişinizi de yazın. Siz belki doğru antrenman ve beslenme programı oturtamadınız bundan olamaz mı?Arkadaşlar ürünü kullanmaya başladım ve sadece antrenman günlerinde alıyorum.Burada kullananların tavsiyelerini dikkate alarak ilk birkaç alımda 1 ölçek sonra ise 2 ölçek almaya başladım.Ancak maalesef tamamen bir fiyasko.İlk başlarda acaba psikolojik olarak çok mu birşey bekliyordum diye yorum yapmadan sabırla bekledim ama ne yazıkki abartıldığı gibi olmadı.Kısaca verilen paranın karşılığı değil.
Arkadaşlar ürünü kullanmaya başladım ve sadece antrenman günlerinde alıyorum.Burada kullananların tavsiyelerini dikkate alarak ilk birkaç alımda 1 ölçek sonra ise 2 ölçek almaya başladım.Ancak maalesef tamamen bir fiyasko.İlk başlarda acaba psikolojik olarak çok mu birşey bekliyordum diye yorum yapmadan sabırla bekledim ama ne yazıkki abartıldığı gibi olmadı.Kısaca verilen paranın karşılığı değil.
Nox Plode NT diye bir şey çıkardılar. bb.com da var ama netrition da yok henüz. Nox un daha etkilisi.
bb comda oyle bır ürün göremedım