mg_bat
Üye
slm arkadaşlar bende kullanıyorum 15 gündür ama bende migde bulantısı yaptı sizdede varmı öyle bir sorun...
ishal zaten garanti ama o gunluk. mide bulantısı ise kutunun yarısına gelince kendini gosteriyor..umarım bitene kadar olmaz
slm arkadaşlar bende kullanıyorum 15 gündür ama bende migde bulantısı yaptı sizdede varmı öyle bir sorun...
ben bi kaç gundur kullanıyorum pump etkisini kesinlikle hissettiriyo gercekten ancak bu ürünü kombine bir şekilde kullanmak daha fazla etki yapıyor.kullanıpta etki goremeyen arkadaslar kendi olcunuzu buldugunuza emin misiniz?
haklısın, simdi ara verdim no-explode a. kalan kısmı alcagim karbo protein bcaa karısımlı bi tozla kombine etcem.
sevgili arkadaşlar,aranızda animal pump kullanmış olan varsa karşılaştırabilirmi çok merak ediyorumda? birde 6-7 aylık bi sporcu için önerirmisiniz,bende bu aralar durağanlaştım yazdan dolayı sanırım,gelişme kaydedemiyorum pek.
7 aylık sporcu için çok erken bence, n.o ürünlerini ilk kullandığın zaman ki etkiyi genelde daha sonra göremiyorsun. Bu yüzden bence ilerde kullanmanda fayda var, ben 2 yıldır bb yapıyorum ve belki ilk defa bu kış bir n.o ürünü kullanıcağım.
Yazın gelişmenin yavaşlaması normal, tavsiyem antremanını yapabiliyorsan sabah kahvaltıdan 2 saat sonra yap, çünkü gün içinde terliyerek kaybettiğin mineraller antremandan aldığın verimi düşürür. Gerçi yazın gelişmenin zor olmasının başka nedenleri de var ama sen bu dediğimi bir dene.
Bence tüm aromaları oldukça kötü. Bunun nedeni no-xplode'in içeriğinden kaynaklanıyor herhalde. Ne aroması olursa olsun tadı hep berbat oluyor.