8 dolardı100 dolar üstümüydü sipariş? benim hatırladığım yurtdışı bireysel kullanım için verilen siparişlerde en son 100 dolar altına vergi kesilmiyodu.
merak ettim şimdi 8 dolarlık ürüne nasıl bi muamele yapacak komisyoncu.dpd olması kötü olmuş.özel şirket oldumu problem hep.kendi uluslararası postalarıyla bizim ptt kargoya yollasalar çoğu ürün geçiyor.fazla geçe kalma derim bunlar depo parası falanda kitlemeye çalışabilir.8 dolardıdeneme amaçlı 6 kullanımlık bir sample aldım
ya o 8 doları yakıp verdim siparişi zaten sırf geliyor mu görelim hep birlikte diye.en kötü bırakırım ordamerak ettim şimdi 8 dolarlık ürüne nasıl bi muamele yapacak komisyoncu.dpd olması kötü olmuş.özel şirket oldumu problem hep.kendi uluslararası postalarıyla bizim ptt kargoya yollasalar çoğu ürün geçiyor.fazla geçe kalma derim bunlar depo parası falanda kitlemeye çalışabilir.
hemde öyle böyle değil.isterseniz bırakabilirsiniz diyor bide.kalıcak orda 6 ay sonra imha ediliyormuş.yersenBirileri bu işten çok pis bizi kazıklıyor