Bodybuilding.com'dan Türkiye'ye Sipariş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cc21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gümrükte takılmaz umarım ayrıca bodybuilding olayı çözülürse bu supplementler falan kendien çeki düzen verir kimse tercih etmez cünkü :)
Cozduklerine inanıyorum çünkü önceden Turkey store yoktu. Durduk yere hiç bir şey değişmedi ise neden simdi türkiye'den sipariş alımına başlasınlar dimi?

Cozduklerine inanıyorum çünkü önceden Turkey store yoktu. Durduk yere hiç bir şey değişmedi ise neden simdi türkiye'den sipariş alımına başlasınlar dimi?

evet ama arkadaşımın babası gümrükçü ve arkadaşım sürekli whey falan alıyor oraya takılanları işte

8bebce7274a438e0eaa97f9f7243346d.jpg

Olmuyor hala

Sent from my iPhone using Tapatalk

8bebce7274a438e0eaa97f9f7243346d.jpg

Olmuyor hala

Hocam o aroma gözükmüyor bende mesela Turkey store da. Ondan olabilir. Ben çilek aromalı için ödeme sayfasına kadar sorunsuz gidiyorum[DOUBLEPOST=1457015923][/DOUBLEPOST]Bakın

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-03-16-37-27.png
    Screenshot_2016-03-03-16-37-27.png
    54,7 KB · Görüntüleme: 438
Hocam o aroma gözükmüyor bende mesela Turkey store da. Ondan olabilir. Ben çilek aromalı için ödeme sayfasına kadar sorunsuz gidiyorum[DOUBLEPOST=1457015923][/DOUBLEPOST]Bakın
Muz aromali sectim onay verdi ama 35$ ship cikti oha, tr fiyatindan 50 lira pahali oluyor :)

Bazı ürünlerde daha pahalı olabilir ama ben geçen gün hem supplementler da hem bodybuilding de bir sipariş listesi yaptım ikisinde de aynı ürünleri seçtim shippingle 200 TL daha uygun olmuştu bodybuilding.

tahmini geliş günü perşembe olarak gözüküyor.heycanla bekliyorum.bu elime geçerse biraz daha risk alıp başka bir ürün almayı deneyeceğim o da gelirse zaten iş bitmiştir:D

aynen umarım sorunsuz geliyordur.şuan yolda ürün tahmini varış süresi perşembe diyor.perşembeye kadar nasıl zaman geçicek bilmiyorum çok merak ediyorum ne olacak

Hadi hayırlısı merakla bekliyor ve takip ediyorum. Büyük ihtimalle adresine tebligat türü birşey gelir ve şu şu evraklarla almaya gelebilirsiniz yazabilir. Ve ümit ederim ki ürün adresine sorunsuz şekilde gelsin. Hayırlı akşamlar bol sporlu günler.

Back
Yukarı