ben kardiyo gününe sex koymak istiyorum sizcede mantklı degil mi
senin seks kelimesini kullanınca tahrik olacagını(milletin) tahmin edemedim k.bkma.bu basslıgı okursan millet haftada kac kez yaptıgını da yazmıs.benim sex ve kardiyo kelimesini kullanmam mı seni bu forumun moderatoru yaptı. uzun zamandr aklımda olan bi soruydu ve dannyboy gereken cevabı espriyle karısık verdiKomik mi şimdi bu ?
Ayrıca da Forum Kurallarına göre :
10.4 Troll olmayın :
Başlıklara ; sırf ilgi çekmek, popüler olmak veya konuyu sabote etmek için ana konudan bağımsız , üyeleri tahrik edici nitelikte mesajlar yazmak yasaktır.Bu kuralı ihlal edenler uyarılmaksızın süresiz uzaklaştırılacaklardır.
senin seks kelimesini kullanınca tahrik olacagını(milletin) tahmin edemedim k.bkma.bu basslıgı okursan millet haftada kac kez yaptıgını da yazmıs.benim sex ve kardiyo kelimesini kullanmam mı seni bu forumun moderatoru yaptı. uzun zamandr aklımda olan bi soruydu ve dannyboy gereken cevabı espriyle karısık verdi.ayrıeten ilgi cekmek gibi bi derdim de yokki forumda arama yapmısım kardiyo ve sex kimsenin de dikkatini cekme gibi bi derdim 2006 dan beri üyesiyim bu sitenin sadece 184 mesaj atmısım.cok dikkat cekici ve populistim
sonucta az agırlık cok tekrar mantıgıyla ve kardiyovasküler sistemi calıstırma mentalitesi bakımından faydalı buldugum hem keyifli olan ve bir okadar da yağyakımını azaltan bu yöntemi kullanan arkadaslarımız mutlak oluyordur.belki biri cıkarda der ben düzenli olarak haftada su kadar gün kardiyo üstüne yada kardiyo yerine yaptım gayet iyi oluyo diger günlerki agırlık antrenmanımı etkilemiyor vsvs diye cevap verebilirdi.bu arada en azından ben yine kac posta oldugunu yazmamısım özel hayatı yansıtmak acısından benimki iyi yine(digerlerini yadırgamıyorum bence iyikide kisisel masturbasyon sonrası cinsellik sonrasının antrenmanlarına etkilerini sormuslar ve kimileridedeneyimlerine dayanarak cevap yazmısl) neyse birbirimizi yanlıs anlamısız üslubun basta biras ters geldi.zaten daha once biri deseydi kardiyo günü cinsellik yasamam ertesi günkü antrenmanımı etkilemedi veya verimini artırdı gibi ozaman zaten boyle bi soru yazmazdım