aslapesetmem
Üye
kötüden kastım aslında olaydan sonra antreman yapma isteğim artıyor ama yaptımmıda tam verım alamıyorum maksimum yapamıyorum hareketleri.
bhen şu cine 5 te çıkan spor programında görmüştüm aynı konuyu programda spor üzerine deneyler yapıyorlar konu şuydu sex vücudu vede bacakların gücünü azaltırmı gönüllü bir boksör getirdiler zenci ve konuyu söylediler adamın vücuduna ölçüm aletleri bağladılar bunlar sexten önce ve önce kum torbasına vurdu üstünde ağırlık varken zıpladı,koştu ve birkaç hareket daha ölçümler yapıldı ve adam karısıyla otele gitti ..........
ertesi gün geldi ve yeni teste başlayacaklar muhabir soruyor
-kaç tur yaptınız bakalım 1,2,3 kaç tur ha adamım
-doğrusunu söylemek gerekirse 12 tur yaptık en güzeli de sonuncu turdu ben yattım o zıpladı diyor (unutmayalım adam zenci içinde var)
Ve teste başlıyorlar adam sex ten öncesine göre daha fazla zıplıyor daha hızlı koşuyor fakat çok uzun koşamıyor ardından kum torbası ve onada daha sert ve seri vuruyor.
muhabir karısına soruyor sizce bizi aldatmış olabilirmi sexten önce gücünün tamamını kullanmamıştır ve sexten sonra gücünün tamamını kulllanmıştır belki diyor.kadın kan testi yapın bu şekilde anlayabilirsiniz diyor ve kan testi olumlu sonuç veriyor adam max gücünü ikisindede kullanmış fakat sex ten sonra daha güçlüydü
viperking sana katılıyorum spermde kullanılan protein var vee spermin içindeki protein oranı %15
ben 10 senelik taekwondocuyum vg ye yeni başladım...Onun için taekwondo açısından cevap vereceğim...Eğer gerçekten zevk alarak seks yaptıysam..Antrenmanda gerçekten enerji fazlalığı oluyor...Ama sırf yapmak için mastürbasyon yapıp boşaldıysam o antrenman bitmiyor..eklem ağrılar motivasyon bozukluğu ve sürekli esneme...Bence Seks sonrası antrenman güzel fakat mast. sonrası olmaz a32