Bir Vücutçu Için Günün En Önemli Yemeği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
paylaşımın için saoll .. bunlara dikkat etmek lazım gercekten .bu aralar evde calısıorum genede dikkat etmeye calısıcammm

benim anlamadığım şey. idmandan sonra protein tozundan 30 gram protein aldığımızda,hemen ardından yemekte mi yemek durumundayız,35 gramı geçmesi demektir bu ama ? bu önemli değil mi ? bir öğünde 35-40 gramdan fazla sindiremiyoruz ortalama,nasıl olacak ?

benim anlamadığım şey. idmandan sonra protein tozundan 30 gram protein aldığımızda,hemen ardından yemekte mi yemek durumundayız,35 gramı geçmesi demektir bu ama ? bu önemli değil mi ? bir öğünde 35-40 gramdan fazla sindiremiyoruz ortalama,nasıl olacak ?

yemek yemek zorunda değilsin. Jay Cutler ' ında dediği gibi Vücudum Protein Tozuna doymuyor diyor hala beslenmek istiyor o yüzden yemek yiyorm diyor. yani sende vucudunun sesını dınlemelısın protein tozunu içtin ama hala istiyorsa vücud ufak bi kaç tane tavuk Parçası senin işini görecektir

Antrenmandan sonra hep yemek yiyordum, acaba yanlış mı yapıyorum diye hep soruyordum kendime ama bu yazı iyi oldu. Kafamda soru işareti kalmadı :)

Back
Yukarı