barfikste en iyi geliştiren tutuş!

barfikste en rtkili tutuş şekli

• Total voters
    870
barfiks komple üst vücudu çalıştırır fakat asıl yapılış amacı sırt kasları ,kanat kasları vs. dir yani genelde profesyonel sporcuların sırt programında yer alır fakat avuç içleri bize bakacak şekilde yapıldığında bicepsler üzerindeki etkisinden bahsetmeden geçemeyiz soruna şöyle cevap vereyim şınav göğüs ve tricepsi çalıştırır barfiks iste başta sırt olmak üzere göğüs kasından tutun tricepsine kadar her bölümü çalıştırır ama hayır şınav çekmezsen olmaz göğüs kasların fotoğrafındaki gibi kalır genişlemezler barfiks belli bir göğüs kası yapıldıktan sonra göğüsün alt ve yan kısımlarında kesik oluşturmak içinde yapılabilir yani sorunun cevabı hayır :D

Barfiks geniş tutuş-göğüse çekmek oylamadada çıkmış bence en yararlı odur.Dar tutuşlara neden oy vermişler anlamadım :)

Barfiksin göğüsleri calıstırdıgınıda nerden çıkardın? Sırt kanat hareketidir , ancak senın yaptıgın şekilde koll (biceps) daha cok etki görür.

göğüsü en iyi çalıştıran hareket demedim barfiks hareketleri arasında en iyi o çalıştırıyor diyorum:) ama evet çok az etki ediyor:(

Geniş Tutuş Göğüs En ekilisi bencede...

genıs tutus barfıksın etkısı tartısılmaz bence ama bırde dar tutus avuc ıclerı bırbırıne bakacak sekılde yapılanda cok etkılı. sırt antrenmanında vazgecılmezlerım dıyebılırm bu ıkısı ıcın.

Soruya Soruyla Cevap Vermeyi Hiç Sevmem Ama; Nereyi? Geliştirmek İstediğin, Odaklanmak İstediğin Kas Grubuna Göre Farklı Tutuşlar Farklı Kas Gruplarını Hareket Ettirir.

Sadece birini yapma şansın olursa hangisini yapardın? Yani genel olarak en faydalısı hangisi?

vallaha benim odada demir var asılıyorum hesini yapıyorum mr jai white 'nin filmde gördügüm harektlerini de yapıyorum

Back
Yukarı