30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

Hanıma ne soyluon yap kendin ☺
Atarım tabiki değerler söyle
150 gr lifalif
50 gr badem
50 gr kuru üzüm
25 gr ceviz
100 gr muz (1 tane )
300 ml yarım yağlı süt
3 ölçek whey
Toplam kalori 1700
Protein 116 gr
Yağ 60 gr
Karbo 187 gr
Tabi pişince kaca bölerim bilmiyorum 10 a bölmeyi düşünüyorum parçalanmaz ise

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hele bir pişsin bakalım abi istediğimiz kıvamda olursa yaparım.fırın falan ben beceremem abi

4ce81c1ae19f123910f2ea8ebb9055de.jpg

Bu da pişmiş hali gayet sert dağılmadi hiç ama firinda düşük sıcaklıkta pişirdim içinde pişsin dışı yanmasin diye şimdi bunu 8 eşit parçaya ayircam

5fbc8e7d55d09d8fe7b939539604ada0.jpg

Yok yok son hali bu oldu Streç Film ile sardım 8 parça her biri 14.5 gr protein içeriyor bunu artırılabilir tabi bem 3 ölçek koydum whey tadına sabah bakicam

Seri imalat yapıp bu işe girsem parayi vururum heee
Müthiş bir lezzet olmuş üzüm konulmayabilir aslında yine de şekerli olmuş ama değerler çok fazla değil yazdıklarıma göre önce toplam değerleri bulup hepsini 8 e böldüm eşit olarak
Protein miktarı az olabilir 5 ölçek de yapılabilir bence ozaman da 20 gr civarı protein olur porsiyon başına
Tatlı ihtiyacı da gitmiş oluyor hemde sağlıklı ve kaliteli karbolar var içinde
Bide tarçın koydum onu yazmayı unuttum piserken kızım uyandı babacim çok güzel bişi kokuyor diye ☺☺
Malicim sende yaparsın korkma ☺☺☺

Çok iyiymiş tarif ben de deneyeceğim mutlaka [emoji3]

Sent from my iPad using Tapatalk
Çıtır çıtır olmadı belki firinda tutsaydim olurdu ama kuru sevmiyorum ben içi pişince çıkardım dağılmadi zaten kalıp gibi çıktı içi kek gibi dışı sert oldu
Tavsiye ederim ama whey 5 ölçek koymak lazım amacına hizmet etsin ☺☺sonuçta protein bar.antreman öncesi iyi gider

%20'nin altina isik hizinda iner ama sonra cok yavasliyor yag yakim hizi :)

Mutlaka bcaa takviyesi alin, yag yakarken kas kaybinizi minimuma iner. Bir de 30 dakika cardio yerine hiit cardio deneyin daha etkili olur.

Tavsiyeler için çok teşekkürler. BCAA takviyesi nedir acaba? Hangi aşamada alınmalı? Spor öncesi mi sonrası mı? Bir de toz vb. maddeler yerine doğal gıda ile bunu veren bir besin var mıdır?

Hit cardio hakkında da bilgi alabilir miyim? Ben bazen 30 dakika bisiklet bazen de 15 dakika bisiklet, 15 dakika da farklı bir cardio aletiyle çalışıyorum.

Son olarak da şöyle bir sorum var. Örneğin shoulder press. 15kg da 15x2 set yapıyorum. 2.nci setin son 5 tanesi ciddi zorluyor. Yaklaşık 10 gündür yapıyorum aynı hareketleri. Bu kaslar hiç mi güçlenmiyor da hala zorlanıyorum son 5'te? Bu normal mıdır yoksa yanlış yaptığım bir şey mi var ne dersiniz?

Tekrar cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

Bicepsler de hafif ağırlık uzun ve kesintisinz bor gerilme ile daha iyi gelişiyor mus öyle diyor bur gurup bem hep max ağırlık ile çalışıyorum ama yanlış mı bilemedim yan omuzlar gibi hafif ağırlık uzun ve kesintisiz bir gerilme olay buymus
Maliiiiiiiiii düsür agirliklari ☺☺☺

10 günde 1 kilo gitmiş görünüyor ama gelgelelim göbis aynı nerden veriom acaba çok merak ediom sanki heryer Küçülecek göbek hep kalacak gibi kabusum oldu ☺

lindt yuzde 85 kakao yu deneyebilirsiniz
1 kutu bitince tadina alisiyo insan

Bicepsler de hafif ağırlık uzun ve kesintisinz bor gerilme ile daha iyi gelişiyor mus öyle diyor bur gurup bem hep max ağırlık ile çalışıyorum ama yanlış mı bilemedim yan omuzlar gibi hafif ağırlık uzun ve kesintisiz bir gerilme olay buymus
Maliiiiiiiiii düsür agirliklari ☺☺☺

abi benim idman power oldugundan ağırlık artırma var indirme yok devam artırmaya :) izole hareket bile yok istege bağlı yapıyon.
bakalım plato nerde olacak

Back
Yukarı