16 yaşından sonra kaç cm uzadınız?

Yaşımız 15 diye kardeş olduk polemik yaratan olduk vaaay 17-18-19 yaşlarda büyüme azalır zaten 20 genelde komple durur bunu bilmen gerekirdi büyüklük yaşta değil bilgide bunu unutma derim :D

16 yasında basladım uzamaya bende bırden boy atmısdım... 16 yasın ıcınde 180 ken 18 e kadar 1.88oldum 8 cm atmısım... daha sonra durdu zaten...

Yaşımız 15 diye kardeş olduk polemik yaratan olduk vaaay 17-18-19 yaşlarda büyüme azalır zaten 20 genelde komple durur bunu bilmen gerekirdi büyüklük yaşta değil bilgide bunu unutma derim :D

yaw ben ne diyorum sen ne diyorsun arızamısın 16 20 arasında uzayamazmı ınsan yorum yazan arkadaşlar belki 17 18 19 yaşında ve 16 dan sonra boy atmış olamazmı işine bak lütfen.

boy konusunda fazla polemiğe gerek yok 1.70 üstü idealdir.Önemli olan uzun bir boy ve dengesiz vücut değil,Boyla kilo oranını dengelemiş vücuda sahip olmayı tercih ederim.1.83 89 kg yum.Body yaptığım için çok kısa durmuyorum.Ayrıca omuzlarımda sporun sayesinde geniş duruyor.Bir kaç arkadaşım var boyları 1.85 ten yukarı ama hepsinin vücudu orantısız kiminin kolları uzun ve zayıf,kiminin boynu kıl gibi.Bence olduğumuz boy üzerine sağlam bir vücut inşaatı için uğraşmalıyız.Boy ne kadar artarsa işimiz daha da zorlaşacaktır.Gözlemlerime göre 1.75 civarı kişilerin vücutları bu spor için en ideali oluyor.

Kesinlikle katılıyorum bende bu yaşta 1.85 in üstündeyim ve hızlı uzuyorum şimdiden başladım bodye ilerde direk gibi olmamak için bide 1.60lardaki insanlar daha mı kolay adelelerini meydana çıkarıyolar bana mı öyle geliyo anlamadım bizim burda 2-3 arkadaş var öyle pıdik tipler küçük kolları var ama bicepsler falan şişik göğüs yerinde, mantık olarak da zaten daha küçük boyuttaki insanlar küçük kaslara sahip olacağından bu daha az inşa malzemesi protein vs gerektiriyor olmalı..

ya bende 14 yaşındayken 1.61 dim liseye geçeceğimde fazla uzamadı 6-7 cm uzadı.bende bazen çok sinirlensem de bu duruma öyleyim napiyim. az da olsa takıyorum yinede ama uzarım daha.;)

bu genetik bi şeydir genlerinde yoksa günde 5 litre sütten içsen uzamassın fakat ben lise 1 e gectigim yaz bacagımdaki menuskus den dolayı doktora gitmiştim ve 1 yıl futbolu yasaklamıstı bana ozaman boyum 1.62 idi.. lise 1 de sınıfın en kısalarındandım lise sona gldigimde ki boy farkı öyle böyle deildi her hoca her yıl uzuyon ne bu derdi :D suan 20 yasındayım boyum 1.86 :) inanmayana lise 1 deki menuskus ve bütün kilo boy raporlarım gösterilir suanki boyumda tbi :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:17 ----------

fakat söyle bi durum var bizim sülalede herkes uzun boylu benm asıl kısa kalmam bi garip olurdu :)ben sonradan acıldım arap atı misali :D

Back
Yukarı