16 yaşından sonra kaç cm uzadınız?

ya bende 14 yaşındayken 1.61 dim liseye geçeceğimde fazla uzamadı 6-7 cm uzadı.bende bazen çok sinirlensem de bu duruma öyleyim napiyim. az da olsa takıyorum yinede ama uzarım daha.;)

TheSingleWolf şimdiki yaşını bilmiyorum ama 161+7 = 168 boyundasın dersek uzamadığınıda varsayarsak. Sende erken ergenlik sorunu olabilir. Erken erkgenlik yaşayan gençlerde büyüme 16-17 yaşlarında tamamen durur. Normal bir erkek 23 yaşına kadar büyüyebilir. Büyümende sorun devam ederse bir doktora görünmeni tavsiye ederim.

erken ergenlik nasıl oluyo ergenliğe girdiğini nasıl anlarsın?ve kaç yaş erkendir

16 yaşımda lise1 deydim, 1 yıl boyunca hergün deli gibi süt içtim, boyum uzundu muhtemelen 170 falandı, şuan 185, 20-23 arası da 2-3 cm uzadığımı da hatırlıyorum

16 yaşında 175 civarıydım. şimdi 190 yaşım da 21.. 3-3,5 senedir vg yapıyorum yaklaşık ve boyuma faydasının muazzam olduğuna inanıyorum.

Ben 15 yaşındayım 4 ay sonra 16 yaşıma giricem boyum 165 daha uzar mıyım sakallar çok az çıkıyor yani 2-3 haftada traş edilecek kadar bidfe her yerinde çıkmıyor babam 1.75 annemde 1.55 felann ne kadar uzarım

Genetiktir. En fazla kaç cm olacağına hastahanede baktırabilirsin. En fazla örnek veriyorum 1.75 olacaksındır boyun 170 se 10 yılda beklesen 180 olmaz. Ölçtür düzenli beslenme ve sporla max. seviyeye uzayabilirsin :)

Geçen sene bu zamanlar 1:57 boyun vardı 15 yaşındaydım su anda 1.67 yim inşallah 1.80 falan olmak istiyorum :)

İnşallah boyun sakalla kılla alakası yoktur birde ben doktora gitmek istiyorum bir yandan istemiyorum ya kapandı yada uzayamazsın derse psikolojim bozulacak öyle birşey derse

boy uzaması kesinlıkle genetik ve beslenmeye ve yaptıgınız spora baglı olarak uzar 16 yasındakı bi birey 22 e akdar uzama şansı var desekde belli bir uzama durumun var spor yaparsan beslenmene dıkkat edersen tabı yapıcağın bu sporlar çok etkılıdır.. 16 yasında ıken fıtness güreş halter ile çok ugrasırsan uzaman zor olur

atletızm voleybol basketbol hentboll badmınton la ugrasırsan uzaman daha kolay olur o yaştakı bırey kemık gelişimi devam etmektedir yanı hala protein agırlıklı beslenmelıdır..

15 yaşında 1-70 tim 18 yaşında 1.80 le kapattkk durumu allaha şükür boyum 1-70 falan değil çok şükür boş bilgilere de inanma kardeşim yüzünde sakal varsa daha uzamassın sakal en son cıkar oda gelişimini tamamlamışsın demektir 15 ile 17 arası birden atar boy inanma yani 18 de 1/60 mış 22 de 1/80 olmuş tarzı konuşanlar yalan

Back
Yukarı