16 yaşından sonra kaç cm uzadınız?

arkadarslar yas yeni 15 olcak yüzümde salakda baya var boy 1.60 18 e kadar süt ürünleri tüketsem basket oynasam ve zıplama antremanları yapsam hergün 18imde 176 178 olurmuyum

benim 15 te durdu boy. Kuzenim 23 yaşına kadar uzadı. 15 yaşındayken çocuğun boyu 144 tü ve aramızda 35 cm vardı, zamanla 173 oldu. Çok bir fark kalmadı aramızda. Benim gelişim dönemim erken onun ise geç idi.

uplanmış cevap vereyim bende,170 cm,şuan 20 yaşındayım ve 16 yaşından beri hiç uzamadım.

Arkadaşlar ben yaklaşık iki sene önce hatta tam iki sene önce 167 idim. Şu an 16 yaşındayım boyum 1.80 daha kaç cm uzayabilirim sizce ?

18 yaşındayım yaklaşık 11 cm uzadım :) geçen aydan bu yana 1 cm uzamışım bu arada hala uzuyorum :)

Arkadaşlar foruma yeni üye olan bir kardeşiniz olarak boy uzaması icin uğraşmayın Bunu 1.93 boyuda bir Kardeşiniz olarak söylüyorum ne süt içtim ne bişey yaptım genetik durum Ailede herkez uzun olunca haliyle bizde böyle olduk :)

Peki usta sen ne yedin ne içtin acaba sağlıklı beslendin mi ? Yoksa genetik mi ? Ikiside mi ? Kafamda deli sorular :)
Kardeşim herhangi özel birşey yemedim normal ev yemeği yiyorum .. sporumu yapıyorum .. Genetik te var baba tarafı uzun :)

Ben suan 16 yasindayim insaat metresiyle boyum 173 . Insaat metresinin kisa gosterdigi soyleniyor. Dogrumudur? Ayrica benm sakal henuz yok daha uzarmiyim? Uzasamda kac cm?
Cvp verin lütfen
Edit: ara sira basketbol oynuyorum

İnşaat metresi kısa göstermez. Metre dünyanın her yerinde metredir. Daha uzayabilirsin , 20-22 yaşına kadar sürer bu süreç ama burada genetik de çok önemli ailedeki boy durumu nedir ?

Annem160 babam 175 fln . Ama bi iki amcam 180 felan ayrica abim de 180
Benm sakal henuz cikmadi. Bu yastan sonra uzasamda ne kadar uzarim acaba ? Tskrler cvp icin bu arada

15 Yaşındayım yüzümde sakal dahi yok günde 1 litre belki daha fazla süt içiyorum 173-175 arasıyım 175 çıkıyorum ama güvenmiyorum o metreyede :) Sizce daha uzarmıyım sakal felan yok hiç çıkmadı daha ne kadar daha uzarım ?

17den 18e yasima kadar 178den 183e ciktim annemin boy 167 babamin 178 daha da uzarim diye dusunuyorum ustelik 1 sene boyuncada surekli body e devam ettim yani kisacasi body boyun uzamasini engellemez.
1sene sonra hatirlatirsiniz :)

Ben de 3 4 ay sonra 16 olucam 1.70im sakal yok ergenliğe 14 gibi girdim geç girdim annem 1.56 babam 1.76 abim 1.78 bakalım baskete başlıcam okul açılınca tam ağuatos 2019da yazacağım böyle bir site ve hesap kalırsa allaha emanet

Back
Yukarı