15 yaş için supplement kombinasyonu

Tuzu abartmadan al. Sodyumsuz kalırsa vücudun sonu kötü biter. Düşün powerade de bile sodyum var. Tuzu fazlaya kaçırma ama tüket. Kepekli ekmek de tüketebilirsin beyaz veya tam buğdaylı olmadığı sürece ekmek zararsız. Bu arada 160 gram protein nasıl başarıyorsun yaşlarımız aynıda ben 130 alana kadar canım çıkıyor :D
Sabah : yulaf ezmesi+süt ve 4 yumurta beyazi 1 sarısı
Ara : lor peyniri + süt + muzdan oluşan içeceğimi içerim yaklaşik 40 gram protein içeriyor.
Öğlen : bulgur pilavıyla tavuk göğsü yiyorum
Antreman öncesi : kahve + portakal yerim.
Antreman sonrası : whey (24 gram protein)
Akşam : tavuk göğsüyle 3-4 yumurta beyazı yerim. Yanınada salata . yanındada 1 adet balik yağı kapsülümü almayı eksik etmem :)

Ara : lor peyniri + süt + muzdan oluşan içeceğimi içerim yaklaşik 40 gram protein içeriyor.
Akşam : tavuk göğsüyle 3-4 yumurta beyazı yerim. Yanınada salata . yanındada 1 adet balik yağı kapsülümü almayı eksik etmem :)

bende 15 yaşındayım 110 gr filan protein alıyorum 175 71 kiloyum gayet istediğim gibi gelişiyorum. bence siz çok fazla alıyorsunuz

Benzermiş programlarımız. Antreman öncesi kahve fikrini beğendim :)

bende 15 yaşındayım 110 gr filan protein alıyorum 175 71 kiloyum gayet istediğim gibi gelişiyorum. bence siz çok fazla alıyorsunuz
Her kilo başına 2 gram alıyorum ideal bence.[DOUBLEPOST=1422735389][/DOUBLEPOST]1-2 aydır yapiyorum. Antremanda bariz belli oluyor etkisi. Bence sende denemelisin :)
Benzermiş programlarımız. Antreman öncesi kahve fikrini beğendim :)[/q

Back
Yukarı