1 ekim 2011 bftr İSTANBUL buluşması

...

• .

Votes: 10 55,6%
  • ..

Votes: 8 44,4%

• Total voters
    18
Hay ağzını öpiim hogan :)..7 den aşşağısı çarşıya çıkamıyor du :)
Bu arada bana biri sırt hareketlerini sıralayabilirmi? çalışayımda sınıfta kalmiyayım :)

Usta daha zaten adam acemi.Çarşı marşı unut:D
Barfiks çekme yarışı olursa bence R10 rahat alır.

Usta daha zaten adam acemi.Çarşı marşı unut:D
Barfiks çekme yarışı olursa bence R10 rahat alır.

cankuşlar ben de 80 oldum, iş zorlaştı yani. yazın 15-20 çıkarırken (73 kilo) şimdi 12-15 zorla geliyor.

serdar çarşı izni için var ya 500 barfiks bile çeker gibime geliyor :D

hakim abi sendeki bu barfiks korkusunu da ne yapacağız vallahi bilmiyorum :D senin kesin 7-8 çekebilmen lazım.

r10 ; vallahi bilmiyorum :) şu an iyi sayılrı 3'ü zorlayabilirim...ama inanki yapamıyorum...o nedenle yarışmada barfiksi istemiyorum ...eğer yinede yok olmaz derseniz adil bir yarış olmaz bilginiz olsun...

kabul etmiyorum :)

yada barifksi güçlendirmem için bana öneri verin ..gerçekten
1-barfiks
2-bilek

bunları güçlendirmem lazım...

Son düzenleme:
r10 ; vallahi bilmiyorum :) şu an iyi sayılrı 3'ü zorlayabilirim...ama inanki yapamıyorum...o nedenle yarışmada barfiksi istemiyorum ...eğer yinede yok olmaz derseniz adil bir yarış olmaz bilginiz olsun...

kabul etmiyorum :)

yani şu kadar söyleyeyim, barfiks dışında ne yarışması yaparsak yapalım (sırt için) sezer bizi bayağı bir farkla geçecektir. sezer'de ki rowing gücü hiç birimizde yoktur tahminim. adam 55 kg dumbbell rowing yapıyor :D

aynen rowıng de ozellıklede dambıl rowıngte kralını tanımam :) barda az sorun oluyor omuzdan dolayı ama dambılda hıc sorun yok :)

yanı eger bahıs olucaksa her turlu varım :)

o zaman barbell rowing yaparız biz de haha :D

bugün sırt biceps bilek idmanı yaptım. tahmin edersiniz ki barfiks ağırlıklı bir idman yaptım, kendimi sınama amaçlı malum. şu şekil bir istasyon yaptım
10 geniş tutuş öne barfiks 15 sn dinlenme 6 normal tutuş enseye barfiks 30 sn dinlenme 6 geniş tutuş öne 45 sn dinlenme 2 dar tutuş öne barfiks 4 dar tutuş eller ters barfiks ardından 15 sn dinlenme ve ardından monkey grip barfiks 8 tekrar. bu sistem felaket güzel bir şey, hakikaten yordu kanatları. bir de haftaya çarşamba bunu yaparım diye düşünüyorum. tabi idmanı böyle öksüz bırakmadım, bu kombinasyonun ardından üstten tutuş barbell rowingle alttan tutuş barbell rowingi süpersetledim, orda da toplam 6 set yaptım. ardından 4 set varyasyonlu lat pulldown ve finito.

bilmiyorum yani burak düşünsün gerisini... :D

hakim abi sen merak etme biz bi buluşalım uçurucam ben seni, kanatlanacaksın resmen :D

Arkadaşlar cep numaralarınızıda istiyor salon.
Malum üye olmanız için arıyacaklar sizi.
Sizden rica yalan numara vermemeniz çünkü ben mahçup olurum.
Aradıklarında sizi kibar dille reddedersiniz yada yazılırsınız siz bilirsiniz.
O yüzden numaralarınızıda SULTANMEHMED arkadaşıma yollayın.
O bana bir liste halinde verecek.

Arkadaşlar cep numaralarınızıda istiyor salon.
Malum üye olmanız için arıyacaklar sizi.
Sizden rica yalan numara vermemeniz çünkü ben mahçup olurum.
Aradıklarında sizi kibar dille reddedersiniz yada yazılırsınız siz bilirsiniz.
O yüzden numaralarınızıda SULTANMEHMED arkadaşıma yollayın.
O bana bir liste halinde verecek.
ben hemen gönderiyorum tabiki yalnış numara ermeyiz ve seni hiç bir şekilde mahcup etmeyiz.

bende yolluyorum hemen..aradıkalrında ne diyelim bilelimde seni mahçup etmeyelim..urfadan yeni gelmişem kurban :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:21 ----------

o zaman barbell rowing yaparız biz de haha :D

bugün sırt biceps bilek idmanı yaptım. tahmin edersiniz ki barfiks ağırlıklı bir idman yaptım, kendimi sınama amaçlı malum. şu şekil bir istasyon yaptım
10 geniş tutuş öne barfiks 15 sn dinlenme 6 normal tutuş enseye barfiks 30 sn dinlenme 6 geniş tutuş öne 45 sn dinlenme 2 dar tutuş öne barfiks 4 dar tutuş eller ters barfiks ardından 15 sn dinlenme ve ardından monkey grip barfiks 8 tekrar. bu sistem felaket güzel bir şey, hakikaten yordu kanatları. bir de haftaya çarşamba bunu yaparım diye düşünüyorum. tabi idmanı böyle öksüz bırakmadım, bu kombinasyonun ardından üstten tutuş barbell rowingle alttan tutuş barbell rowingi süpersetledim, orda da toplam 6 set yaptım. ardından 4 set varyasyonlu lat pulldown ve finito.

bilmiyorum yani burak düşünsün gerisini... :D

hakim abi sen merak etme biz bi buluşalım uçurucam ben seni, kanatlanacaksın resmen :D

Bakalım tek umudum sensin :) bugün ( normalde geniş tutuş yapmayta çalışıyorum) hele bir dar tutuş deneyem dedim ordan baktım hoca heeey öyle yok öyle yook :) biliyoruz canım ben yarışma varda ona şey etmek istedim falan filan yemedi :)

neyse tek umudum sensin artık 2 saatte ne kazanırsam kar ;)

herkesin numarası bende var bugün içinde hogana yollayıcam numaraları...

Sadece gakkos abimizin yoktu , o da yollamış...

Herkes sırt tan bahsettiğine göre sırt çalışmamız kesinleşti...

Barfiks çekemeyenlerdenim , yazın kilom daha azken çekiyordum 8-9 tane ama şimdi ııı :D

Let pull down yarışması da yapabiliriz barfiksten sonra ...

Hogan , Bir de barbell rowing de rahat çalışabilicekmiyiz ? Yerler müsait mi ??

lat pulldown yarışması ne olm kıvırtmayın :D
hakim abi sizde iyi hoca karışıyor, bizim salonda ki hoca benden umudu kesti herhalde :D
salon büyük diye söylemişti bana hogan. o yüzden yer vardır elbet.

lat pulldown yarışması ne olm kıvırtmayın :D
hakim abi sizde iyi hoca karışıyor, bizim salonda ki hoca benden umudu kesti herhalde :D
salon büyük diye söylemişti bana hogan. o yüzden yer vardır elbet.

hatta yoğurdun içinde altını bulma yarışması felan da yapabiliriz :D

hakim abiye karışıyor o hoca , benden de ümidi çoktan kestiler :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:17 ----------

Sen iste ben sana yer yaratim:D

yani barı yere vurabilecek müsait zemin war mı anlamında söledim :D

hatta yoğurdun içinde altını bulma yarışması felan da yapabiliriz :D

hakim abiye karışıyor o hoca , benden de ümidi çoktan kestiler :D

iyice yaşlı teyze yarışmalarına dönüyor muhabbet. macaroni dansıyla sandalye kapmaca oynayabiliriz bak aklıma geldi :D

tüh 3 ünde akşamcıyım çalışıyorum:s keşke gelebilseydim. bence deadlift günü yapın sağlam bi sırt antrenmanı olsun..

Maalesef karışıyor hoca ama benim istediğim idman tarzı aynı o şekilde yani biri bana acı yok çalış acı yok çalış ...demeli..gaz vermeli...;)..yani başı boş dolanmaktan iyidir ..üstünze almayın pls :)
Bu arada ben yarışmada yokum arkdşlr...ben misafir sanatçı gibi gelip karışık idmanımı yapıcam biri bana hocalık yapsın yeterli olacaktır bana...

cumaretsi 4.günüme denk geliyor o nedenle karışık idman günüm...

saygılar...

Maalesef karışıyor hoca ama benim istediğim idman tarzı aynı o şekilde yani biri bana acı yok çalış acı yok çalış ...demeli..gaz vermeli...;)..yani başı boş dolanmaktan iyidir ..üstünze almayın pls :)
Bu arada ben yarışmada yokum arkdşlr...ben misafir sanatçı gibi gelip karışık idmanımı yapıcam biri bana hocalık yapsın yeterli olacaktır bana...

cumaretsi 4.günüme denk geliyor o nedenle karışık idman günüm...

saygılar...

abi ona bakarsan c.tesi günü benim fonksiyonel güç günüm :D paso silkme koparma jump squat barfiks dips push press vs. istasyonları yapıyorum ama hiç nazlanmıyorum :D şaka şaka. idman esnasında kafama gömersin bir tane plakayı dumbbellı filan hastanelik olmayalım :D

abi zaten yarışma işin şakası bak cidden. hatta bana kalsa ben oturayım sezerin üstüne o da paso donkey calf raise yapsın :D

Back
Yukarı