Üstteki Üyenin Avatarına Yorum Yap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0nd3r
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Define olsa manken gibi adam :D

Son düzenleme:
19 kilo temiz almak epey zaman alacak ama kisa vade de zaten iyi bir vucut sahibii olunmus.

Evet 90 kilo define vücud biraz zor onun için şuan 72 kiloyum 1 2 ay aynı kiloda kalıcam yağ oranı 8-9 olduğunda kiloya devam. Bu arada boxer yakıyor :D

Direk duraksiz bulk giderdim bu vucudla iki Kışi bulk gecirip, abarti yaglanmadan 2 Kış sonrasi yaz da 80 civari temiz cikilabilir.

Daha güzel pozların olacaktı :) Neyse, fitness modeller gibi geçmişsin prof.'un önüne... Hani gerilerinde kalır bir yanında yok gibi :)

Cok yapili duruyor, daha fazla rezim gormek isteriz.Omuz genisligi tam kiskandigim sekilde.

Şu açıdan verilen pozlar omuzları geniş gösteriyor.Bicepslerinin yapısal olarak uzun olduğunu farkettim şuan

Son düzenleme:
göğüs için ağırlık ile dips hareketini yapmanızı öneririm.alt göğüsünüzün şekle girmeye ihtiyacı var ve son resimlerinize baktığımda kanat konusunda ve trapez konusunda eksik olduğunuzu gördüm. diğer resimlerimi görmek istemişsiniz, verdiğim bu linkte resimlerim mevcuttur : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/album.php?albumid=465

Gogus ne varsa yapiyorum ama babamdan gelen kunduraci gogsu etkileri halen var, bakacaz caresine :)

omuz baslariniz saglam gercekten

Bana sorarsan göğüs şeklinden ziyade genişliği dar yane göğüs kafesinin genişlemesi gerekiyor pullover hareketinin göğüs kafesi genişliğindeki öneminin büyük olduğunu düşünüyorum
yüzmeninde faydası olabilir

vucut genel olarak hoş duruyor bence

Back
Yukarı