Zayıflamada Makarna ???

makarnanın yapımında yumurta kullanıldıgından bi habersin herhalde dostum... Zaten uzun yıllardır yediğin bişey yumurtalı makarna ;) Sadece fark edememişsin..

elbettte makarnanın içerisinde vardır yumurta ama sonuçta harmanlanıyor bilmem ne oluyor bir sürü işlemden geçiyor ama makarnanın üzerine yumurta doğrayıp yemek, yada yumurta kırıp pişirmek... yok ben almayım sağolun size afiyet olsun thums:

Tek yönlü beslenme dietlerinden ziyade. Her şeyden azar azar ve bilinçli olarak tüketmek benim için daha mantıklı.

Haklısınız ama öyle bile olsa, ben makarna yenmesine taraftar değilim. Doğada hangi canlı makarna,ekmek falan yiyorki; bizde yiyebilelim ? Bu tarz ''çakma besinlerin'' sayısız zararları var. Çünkü metabolizmamıza ve organik yapımıza ayrkırı herşeyden evvel.

Haklısınız ama öyle bile olsa, ben makarna yenmesine taraftar değilim. Doğada hangi canlı makarna,ekmek falan yiyorki; bizde yiyebilelim ? Bu tarz ''çakma besinlerin'' sayısız zararları var. Çünkü metabolizmamıza ve organik yapımıza ayrkırı herşeyden evvel.

Başka bildiğin sağlıklı karbonhidratlar var mı peki?
Tam tahıllı ekmek mi yiyelim, yoksa haşlanmış patates mi?
Ne yiyelim?

yulaf ye kahverengi pirinç ye çıtır çıtır süper üzerinde yurdumda üretildiği yazsada fiyatı biraz abartıydı 500 gr mı 6 m falandı
ben tam tahl ürünleri tüketmeyi sewiorum bugdayda güzl

makarnaya yagsız ton balıgı koy ustune hem proteın acısındanda saglıklı olur hergun ton yeme ama cıva bırıkmesı yapar haftada 2- 3 kere en fazla

sadece ,makarna yiyerek zayıflanabilinir...daha doğrusu , yağlar hariç "protein ve karbonhidrat " salt yenerek zayıflanabilinir...

ancak, bunu son derece kontrollü ve kısa bir dönem yapmak zorundasınız...

ama, şöyle bir diyet ile yine kilo konsuunu bir anlamda ayarlayabilirsiniz..

-sabah ....salt makarna, patates ,yağsız... yanına bolca yeşillik,lahana ,maydanoz,roka, tere vb..

- ikindi....1 porsiyon meyva...

-öğlen ....protein ...200 gr tavuk, 2 yumurta, 100 gr peynir ...yanına yeşillik...

- ikindi....1 porsiyon meyva...(şeker ihtiyacı)

-akşam ...makarna ,patates 2-3 tatlı kaşığı zeytinyağlı ..bolca .yeşlillik

2 ay kadar uygulayabilirsiniz...)

Back
Yukarı