Zayıflamada Makarna ???

Tyson35

Üye
Arkadaşlar, son dönemde zayıflamak için makarna dietine başladım..
Makarna haşladıktan sonra çokaz ketçapla karıştırıp yiyiorum..Hiç yağsız sadece haşlanmış...
Bunun zayıflamada faydası olurmu..Hem doyurucu oluyor hemde lezzetli...
Acaba yanlış bişey yapıyormuyum ? Gerçi kilo verdim ama yinede bir bilene soralım dedik :)

Sadece makarna ile zayıflamak çok risklidir. Ayrıca öğün sayınız az ise kilo bile kaybetseniz metobolizmanız yavaşladığı için daha sonra çok daha rahat kilo alırsınız. Ketçap'da büyük oranda yağ bulunmakta. Bence forumdaki sabit konulara bir gözatın ;)

bunların yanında mutlaka protein de almalısın.haşlanmış tavukla karıştırırsan makarnayı çok daha sağlıklı birşekilde hedeflerine ulaşabilirsin, sadece makarnaya nazaran.

Karbonhidratı ben kilo almak için alıyorum :D.Proteinle birlikte tüketildiğinde kilo yapar.(Üzerine yogurt döküldüğünde vs.).Tek yönlü beslenme diyeti bencede yanlış.Ve Öğün sayısını arttırmakta kilo vermeye yardımcı olabilir

Karbonhidratı ben kilo almak için alıyorum :D.Proteinle birlikte tüketildiğinde kilo yapar.(Üzerine yogurt döküldüğünde vs.).Tek yönlü beslenme diyeti bencede yanlış.Ve Öğün sayısını arttırmakta kilo vermeye yardımcı olabilir

Ben şuan Diyettyim ve makarna haşlaması yiyiorum öğlenleri yoğurtla veya Lor peyniriyle ama kilo veriyorum nasıl olcak ? :D

makarna komplex karbonhidrat kaynagıdır ve gerek definisyon gerek bulk döneminde porsiyonlu olarak yenebilir yani makarna kiloda verdirir kiloda aldırır yagsız haslanmıs makarna porsiyonlu yendigi zamanda en iyi komplex karbonhidrat kaynaklarından biridir.

Son düzenleme:
Makarna Ancak akşam yendiğinde ve içinde Yağlı sos türleri olursa kilo yapar makarna kilo yapar demek bu yüzden yanlış ozaman italyanların hepsi kilolu olurlardı :D

makarna kılo yapmaz makarnanın sosları kılo yapar mesala kofteyle vb yıyınce kılo yapar onun nedenıde zaten o ustune ekledıgınız yemekler ben ektcapıda kesdım onun yerıne peynırlı makarna yıyorum

kepeklı makarna yemenı onerırım tadı bıle daha guzel hem hep makarna yıyorsan yag kaybından co kkas kaybı olur dıyet bıtıncede 2 katı kılo alırsın

Yumurtalı makarna mı yiyosun? Naptın hocam sen yaakafa_kafa_kafa_

Miktar konusuna dikkat edildiğinde makarna yiyerekte kilo verirsin pasta börek yiyerekte... Önemli olan miktarını iyi ayarlamak...

Hem karbonhidrat hem protein eyvallah ama o tadı düşünemiyorum bile :) afiyet olsun götür bakalım, yarasın :)

Back
Yukarı