fazla protein aldığınz günlerde idrarınız daha koyu ve rengi ağırdır
kemo soru sormamış direk cevap vermiş.ben olsam bu türden bir başlık açmadan önce ya sadece soru sorar bilmediğimi gösterirdim ya da araştırır öyle cevap yazardım.bence konu dışı bölümünde yer almalıydı."pain gain "
bence konu son derece güzel ince hesaplar dışında arkadaş vücumuzun fazla proteine verdiği doğal tepkiyi nasıl anlarız türünden bir soru sormuş ne var bunda anlayamadım?? Hem başlıktan bu kadar rahatsız olduysan bakmazsın olur biter.....
Vücut gerektiğinden fazla vitamini,proteini vb..
bu yolla dışarı atıyor, bundada paranızı çöpe atmış oluyorsunuz,
neden idrar değerlerini yükselteyimki?
Ayrıca bu olay su tüketilmesiylede alakalıdır,yani normal değerlerin altında su tüketen bir insanın idrar rengi daha koyu olur...
"pain gain "
bence konu son derece güzel ince hesaplar dışında arkadaş vücumuzun fazla proteine verdiği doğal tepkiyi nasıl anlarız türünden bir soru sormuş ne var bunda anlayamadım?? Hem başlıktan bu kadar rahatsız olduysan bakmazsın olur biter.....
Evet arkadaşlar osurunca ortaya acı ve pis bi koku çıkar eğer yeterli derecede protein aldıysanız
Vg de bir milli söylemişti, doğruymuş hyper_
enaunkark, sabah sabah bumu aklına geldi
Kuru fasulyenin proteininden kaynaklanabilir,şaka bir yana genelde bu olay ishal olmuş ve baarsak,mide rahatsızlığı olan kişilerde olabilir...
Pis olayına katılıyorum fakat acı olayı biraz garip geldi..
Ayrıca biz VG yapan insanlarız,bizlerin iyi beslenmesi lazım,
iştahımızı kesme lütfen..