Yeni Basladim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaslar 8 yillik futbolcu gecmisimden sonra bady basladim eskiden 2 ay yaptim birakmistim simdi 2 aydir tekrar basladim yapi fizik itibariyle zayif gorunumlu fakat genis omuzlu futbolcu fizikli biriyim boyum 188 kilom 78 yani boya gore zayifim simdi sorularim size.

1- Öncelikle kilomu 90 kadar cikarip daha sonra o kiloyu yaglari kasami cevirmem lazim yani öncelikle kilomu almam lazim yoksa kas kilosu alarakmi buyumem lazim.

2-Karin kasi cok istiyorum bunun icin nasil bir kardiyo uygulamam lazim haftada kac kere kardiyo kac kere agirlik calismam lazim

3- Her turlu ilaci alicak durumum var amacim cristiano ronaldo gibi cok zayif durmayan karin kasli guzel goguslu bir fizigimin olmasi saygilarimal resim ekte yorumlarinizi bekliyorum lutfen ????

Eklentiler

• Seldanin resimleri0425.jpg
    Seldanin resimleri0425.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 390
Fforumun dger bolumlerini once hic olmassa ilk sayfalarindaki konulari okuyarak bu sorularin hepsine cevap alabilirsin.

o zaman bosunami koydum resmimi ?? ne diye uye fotograflari bölumu varki burada orasini anlamadim herkes koymus ve yorum yazilmis resimlerine dimi

Selam arkadaslar 8 yillik futbolcu gecmisimden sonra bady basladim eskiden 2 ay yaptim birakmistim simdi 2 aydir tekrar basladim yapi fizik itibariyle zayif gorunumlu fakat genis omuzlu futbolcu fizikli biriyim boyum 188 kilom 78 yani boya gore zayifim simdi sorularim size.

1- Öncelikle kilomu 90 kadar cikarip daha sonra o kiloyu yaglari kasami cevirmem lazim yani öncelikle kilomu almam lazim yoksa kas kilosu alarakmi buyumem lazim.

2-Karin kasi cok istiyorum bunun icin nasil bir kardiyo uygulamam lazim haftada kac kere kardiyo kac kere agirlik calismam lazim

3- Her turlu ilaci alicak durumum var amacim cristiano ronaldo gibi cok zayif durmayan karin kasli guzel goguslu bir fizigimin olmasi saygilarimal resim ekte yorumlarinizi bekliyorum lutfen ????

kızma ben sana bi yorum yapayım :)

flexor'un yazdığı yeni başlayanlar için ant. programlarını incele , kendine bir plan yap , az yağlı fakat kaliteli beslen sıkı antrenman yap iyi dinlen çok çalış.

Bosuna koymadin resmi de sordugun sorularin bir alakasi yok ki resimle :) Forumu biraz vakit verip okursan sordugun sorulardan cok daha fazlasini insanlar yazmis zaten :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı