yeni başladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar ben 19 yaşında 1.98 boyunda 100 kiloyum.5 yıl kadar basketbol oynadım.üniversitede ilk sene fırsat bulamadım spor yapmaya ama bu yaz body building yapmak istiyorum işte fotoğraflarım öneri ve yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• Adsız.jpg.jpg
    Adsız.jpg.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 357
  • q.jpg
    q.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 381
sellek07 öncelikle hayırlı olsun. umarım olabildiğince doğal yollardan vg hayatını idame ettirisin.Yalnız vücut ölçülerini (kol,omuz)vb.yazsan daha iyi değerlendirme olacaktır.

5 yil basketbol oynamissiniz bu sizin icin bi avantaj dogru beslenme&antreman programi ve azim ile istediginiz vucudu yapmaya hergun biraz daha yaklasabilirsiniz , antreman programlari forumda mevcut iyi sporlar :)

Umarım önümüzdeki zamanlarda istediğin vücuda ulaşırsın. Boyun çok uzun , kilo al al belli olmaz valla :D

teşekkürler vücut ölçülerimi bu akşam yazıcam sizce suplement kullanmalımıyım
Elbette forumda bunu net cevabını verecek hocalarımız vardır.Fakat benim görüşüm olabildiğince doğal olarak sürdürmen.Şu anda supplement kullanmak için çok erken.Ben 3.5 yıldır sporla uğraşıyorum hala ek takviye almış
değilim.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı