yiit dedi:
babe shaq hardline ın çok sahtesinin olduğunu duymuştum
izmirde 1 lt lik l-carnitine e 25 ytl fiyat verince adam hak verdim bu habere

merakımdan soruyorum en iyi verim aldığın ilk 3 markayı sıralarmısın carnitin ve cla da
ve neye göre belirledin
biliosun güveniyorum yazdıklarına

shaq a selam yürümeye devam :lol:
Teşekkür ederim söylediklerin için yiit; ama söylüyorum BEN verim alamadım..Yinede tercih meselesi..
1-Ultimate Nutrition (2 kutu CLA'sı hardline'la kıyasa girmeyecek kadar çok işe yaradı,ayrıca 1000'lik l-carnitine kapsülü de öyle.Antrenman yogunluguna göre çok iyi sonuç alıyosun)
2-Universal Carnitech ("üstüne tanımam" dediğim ürünlerden biridir.Ürünün 4 şişe sıvısını tükettim.Tadı çok güzel,çok komplike bi ürün..İçinde bitkisel birkaç takviye var.Sanırım bu takviyeler sayesinde yorgunluk hissi yaşamıyosun.)
3-Powerman (Diğer ikisi kadar iyi sonuç veriyor.Has Alman Malı.Kapsülün kana karışma oranı daha hızlı.Sonuç çok iyi)
En basitinden şu örneği vericem;
Ultimate nutrition CLA, içinde
1000 mg'lık 90 kapsül var.Fiyat : 65 YTL civarında..
Hardline CLA,içinde
800 mg'lık 100 kapsül var.Fiyat : 70 YTL civarında..
Bu şekilde karşılaştırma yaptıgında elbetteki sayısı fazla ve arada 5 ytl gibi komik bi rakam oldugundan Hardline'ı tercih etmeye kalkıcaksın..Kaç mg oldugunu bile gözün görmicek..Kapsül sayısı fazla diye gözün dönecek.
Yanıltıcı olan mg seviyesi..Eğer iyi sonuç edinmek istiyosan fiyata,promosyona,adet fazlalığına bakmayacaksın..
Bunu bildim bunu söylerim :arrow: "Ucuzdur vardır illeti,pahalıdır vardır hikmeti.."