CeZa_deLgado
Üye
Yaşım 17 boy 180 kilo 65. Ağustosta fitnessa başladım ramazanın orasında bıraktım ramazan bayramı sonrası tekrar başladım.Kasım ayında grip nedeniyle 1 hafta ara verdim.Kurban bayramı bitiminden beridir düzenli olarak haftada 3 gün fitness yapıyorum.Başlangıçta 61 kiloydum şimdi 65 oldum çok yavaş kilo alıyorum.Zaten son 2 aydır düzenli çalışabildiğim için 65 e ulaştım.Ancak beslenmemin yetersiz olduğunu düşünüyorum.Özellikle sabahları hiç iştahım olmuyor çok az yiyip okula gidiyorum.2. veye 3. dersten sonra tost alıp açlığımı yatıştırıyorum.Öğlen yine döner sandiviç türü şeylerden yemek zorundayım.Çünkü okulda çıkan yemekleri yiyemiyorum
Küçüklükten gelen alışkanlık.Zaten bu yüzden yıllardır kilo alamıyorum. Yemek yerken çok seçiciyim.Okuldan gelince 80 grlık tonbalığı yiyorum 2 saat sonra da et içerikli yemek yiyorum.Yatmadan öncede 2 bıldırcın yumurtasını sütle beraber içiyorum.Antreman olduğu günler ton balığı yerine kuru kayısı kuru incir gibi enerji verecek yiyecekler tüketiyorum.
Şimdi geleyim asıl soruma sabahları yeterli beslenemediğim için supplement almayı düşünüyorum.Çünkü gece boyu vücuttaki proteinler emiliyor ve sabah alınacak olan protein önemli.Ama ben iyi bir kahvaltı edemediğim için(sabah sabah köfte yada et yenmez sucukta koku yapıyor
) protein tozu almayı düşünüyorum.Zaten iştehım olmuyor bari tozu suyla beraber içerim en azından protein alırım diye düşünüyorum.Zaten okula gidince tost alıp açlığımıda geçiriyorum.Sizler ne dersiniz sizce ne yapmalıyım ? şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşşekür ederim.Özellikle protein tozu kullanan arkadaşlarımız yorum belirtirse sevirinim.İyi çalışmalar.

Şimdi geleyim asıl soruma sabahları yeterli beslenemediğim için supplement almayı düşünüyorum.Çünkü gece boyu vücuttaki proteinler emiliyor ve sabah alınacak olan protein önemli.Ama ben iyi bir kahvaltı edemediğim için(sabah sabah köfte yada et yenmez sucukta koku yapıyor