: )
Yemeği güzel yapan çeşnisi derler ya hakikaten öyledir.
Salça, tuz, karabiber, pul biber, kırmızı toz biber, kimyon, yenibahar, nane, kekik, vanilya, tarçın, sarımsa, maydonoz, dereotu, limon, sirke gibi tatlandırıcıları kullanmayı tavsiye ederim. Eksiksiz olarak bunlar her daim el altında olmalı ve deneysel olarak mutfakta biraz yaratıcılığa gidilmeli.
Bir omlet tarifinden gidersek az bir sıvı yağ ile beyaz peynir, yumurta, bol sarımsak, az pul biber ile müthiş bir lezzette besin değeri yüksek tam bir aminoasit kompleksi alımı sağlayabilirsiniz. Üstüne de kokulu yeşil baharatlar da eklenebilinir.
Biraz yaratıcı olunabilinirse besin bilgisi de varsa sağlıklı bir şekilde de çok lezzetli yemekler yapabilir herkes. Tadı güzel olan her şey zararlı mottosunu böylelikle de herkes yıkabilir. Benden demesi... : )