Merhaba arkadaşlar, vücut geliştirmeye tekrar başlamak istiyorum. Eskiden bir kaç ay yaptım fakat şuan sadece kollarım iyi durumda. Evde güzel bir programla bu işe iyice girmek istiyorum. Haftada 4-5 gün yapıcam. 1-2 gün dinlenicem (sadece dinlenme günlerimde koşu yapıcam.)
Yağ yakıcı ve kas yapıcının birlikte kullanılmasının faydası olmadığını duydum. Sizce bu doğru mu?
L-Carnitine ve Whey'i birlikte kullansak nasıl olur?
Ya da önce bir ay L-Carnitine ve sonraki ay Whey ve tekrar L-Carnitine kullansak daha yararlı olur mu? Düşünceleriniz nelerdir?
Bu arada ben 183cm ve 83kg yim. Yaşım 20, göbek, basen ve baldırlarımın kalınlığından şikayetçiyim.
Elimde 4'er adet 1,2,3,5er kg lik ağırlık, 2 ayarlanabilir dumbell, güzel ayarlanabilir sehpa (mekik içinde süper) ve 1 düz bar var.
Görüşleriniz çok önemli, teşekkür ederim.
Yağ yakıcı ve kas yapıcının birlikte kullanılmasının faydası olmadığını duydum. Sizce bu doğru mu?
L-Carnitine ve Whey'i birlikte kullansak nasıl olur?
Ya da önce bir ay L-Carnitine ve sonraki ay Whey ve tekrar L-Carnitine kullansak daha yararlı olur mu? Düşünceleriniz nelerdir?
Bu arada ben 183cm ve 83kg yim. Yaşım 20, göbek, basen ve baldırlarımın kalınlığından şikayetçiyim.
Elimde 4'er adet 1,2,3,5er kg lik ağırlık, 2 ayarlanabilir dumbell, güzel ayarlanabilir sehpa (mekik içinde süper) ve 1 düz bar var.
Görüşleriniz çok önemli, teşekkür ederim.