yüzme ve fitness

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vuvu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vuvu

Üye
yüzme sporunun her kas bölgesini calıştırdığı söylenmekte.ama fitness ve yüzme bir arada olan spor salonları var diyorlar ben bulamadım yardımcı olurmusunuz??

yüzme sporunun her kas bölgesini calıştırdığı söylenmekte.ama fitness ve yüzme bir arada olan spor salonları var diyorlar ben bulamadım yardımcı olurmusunuz??
fitness ve yüzme birarada olan salonlar bende duydum ancak her iki spor dalını aynı gün yapmak mantıksız.
O türdeki spor salonları bazı .... yıldızlı otellerin spor salonlarında oluyor.Gidenlerin birçoğuda vakit öldürmeye gidiyolar,veya spor yapıyom havasına girmek için gidiyorlar.

bir hafta otelde kalacağım ve her gün ağırlık çalışması yüzme bir arada yapsam sonra bütün gün yatsam diye düşünüyorum. çünkü benim salonumdan muhtemelen daha iyidir ordaki salon ve dayanamam gitmeden. e deli gibi yüzeceğim de kesin.. bunlar dışında iyice dinlenirsem bir haftada overtrain olmaz diye düşünüyorum

overtrain falan olmuyor rahat ol.herşey dahil sistemede isen çılgınca yeme durumu söz konusu oluyor ancak karb. alımına dikkat et tatil dönüşü alınan kiloları vermek zor olabilir.

biizm burda var
çekmeköy de ağaoğlu my club
yıllık 1500 ytl gibi birşeydi. sanırım
bende gidiyorum
17 yaşında olduğum için bana 1000 ytl yıllık.
güzel oluyor öyle.

Bostancı Sporium, Ataşehir'e yakın Taçspor , Cevizli'de Pamukspor.

İstanbul Anadolu yakasında bildiğim yerler bunlar, ben de bu tarz bir yer arıyordum ama bu tarz yerler genelde en az 6aylık üyelik istiyorlar..

evet var profilo avm de njoy fitness center(kapalı), metrocity de essporto spor merkezi(kapalı), ataköy sports international (açık-kapalı), beşiktaşta club sporium(açık-kapalı), kanyon avm mac sports, çok var daha aklıma gelenler bunlar pahalı gelebilir biraz ama genelde hepsi kalburüstü salonlardır...

Al kardes dedigin gibi bir kompleks fakat girmek biraz yürek istiyor ve tabiki aidatlarini ödeyebilmek oyle boyle bir yer degil cünkü

bence buraya 1 yıllık ödemesi ile diger salonlarda 2-3 yıl gidersin

eee tabiki ne kadar ekmek o kadar köfte, buraya üye olmanız halinde icerideki tüm komplekslerden faydalanabiliyorsunuz

ister yüz ister koş ister tenis oyle

http://www.sportsinternational.com.tr/tr/Main_tr.html

Al kardes dedigin gibi bir kompleks fakat girmek biraz yürek istiyor ve tabiki aidatlarini ödeyebilmek oyle boyle bir yer degil cünkü

bence buraya 1 yıllık ödemesi ile diger salonlarda 2-3 yıl gidersin

eee tabiki ne kadar ekmek o kadar köfte, buraya üye olmanız halinde icerideki tüm komplekslerden faydalanabiliyorsunuz

ister yüz ister koş ister tenis oyle

http://www.sportsinternational.com.tr/tr/Main_tr.html

sportsınternatıonal veya njoy a gıtmek ıstıyorum ben ama buralarda 1 yıldan az uyelık yapmıyolar dıye duydum. ben 7 8 aylık uyelık yapmak ıstıyorum buralarda bu mumkun mu _? aylık nasıl bı rakam verırım ben 110 120 max verebılırım

Back
Yukarı