Whey Fix marka Whey protein kullanan varmı ?

kımseyle polemıge gırecek degılım ısteyen kullanır ısteyen kullanmaz paranız çoksa gıdın weıder alın benım o kadar param yok
İllla Weider almana gerek . 20-30 tl üstüne koyarak MP Combat, Syntrax Matrix 2.0, EAS, Muscletech %100 Whey , Hardline vb birçok ürün mevcut fiyat farkını o kadar gözde büyütmeye gerek yok. Midene gönderdiğin ürünün güvenilirliği ve kendini kanıtlamışlığı doğrudan sağlıkla bağlantılı bunu unutmamak lazım.

arkadaşlar spora ilk başladığımda met gıdanın nitrofull whey ürününü kakaladılar. Bu adamlar böyle ticaret yapıyor yeni ürün çıkarıyorlar yeni parlak ambalajda ve bilmeyen anlamayan insanlara kazığı atıp malı götürüyorlar. Yeni ürün alacaklara tavsiyem çok araştırmadan hemen yeni ürün yeni marka diye atlamayın. Sonra paranıza da sağlığınıza da çok yazık olur

Bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu bu devirde bu tarz firmalara para kaptırmanın saflıktan daha ileri boyutta birşey olarak düşünüyorum.
Para kolay kazanılmıyor harcarken dikkat edip bu tarz kalitesiz ürünlerden uzak durmak gerekiyor.

Kendi adıma güvenemeyeceğimi belirtmeliyim. Nitrofull olayından sonra çok zor. Bir de dikkatimi çeken Muscle FX: Whey FX markasını Google da taratırsanız bir çok yerde bilgisini bulursunuz. Bu firma ise Wheyfix olarak ürünü ilk sürdüğünde resmen dalgınlığıma geliyordu. Sanırım kendimi anlatabildim. Ufak pazarlama stratejilieri bunlar. Ancak dikkat etmek lazım sadece lezzet esas değil sağlık önemli. Şu an yerli malı diyorsanız Hardline...Umarım peynir üretiminin yüksek olduğu ülkemizde bu sektörde üretim konusunda başarılı olurlar.
Genrise firmasıda çok iyi whey üretir 8 aydır kullanıyorum bence çok başarılı hardlıne ise şişirme pahalı bir ürün...

ben yeni aldım bilerek hemde sadece kontrol amaçlı... şüpelerimde umarım beni yanıltır diyorum tabi sonuçta türk üretimi diye görünüyor ister istemez kerkezin kafasını karıştırıyor bu durum ama denemekte fayda var diyorum ilerki zamanlarda bu malzeminin iyi yada kötü olduğunu bidireceğim..saygılar

ürün nitrofull tesislerinde üretiliyor fakat kendileri satamıyor arkadaşlar.yanılmıyorsam ****** sahibi selçuk yuva wheyfix markası adı altında ürün üretmeleri için anlaşmada bulunmuş.bu yüzden sadece selçuk bey satış haklarına sahip.sadece isim farklı.içerik aynı.

ürün nitrofull tesislerinde üretiliyor fakat kendileri satamıyor arkadaşlar.yanılmıyorsam ****** sahibi selçuk yuva wheyfix markası adı altında ürün üretmeleri için anlaşmada bulunmuş.bu yüzden sadece selçuk bey satış haklarına sahip.sadece isim farklı.içerik aynı.
Duyumunuz doğruysa BM in neden bu kadar satışında çaba gösterdiğini şimdi anladım . Bilgi için teşekkürler. Sonuç olarak yine Nitroful oluyor.

Son düzenleme:
sattığı bazı markalar isim olarak yabancı fakat üretim yerini kutu elinize geçtiğinde inceleyin.şaşıracaksınız.

sattığı bazı markalar isim olarak yabancı fakat üretim yerini kutu elinize geçtiğinde inceleyin.şaşıracaksınız.

Nasıl tam anlayamadım demek istediğinizi orjinal değil mi yani satılan bazı ürünler bu siteden bende alışveriş yapıyorum şimdiye dek bi sıkıntı yaşamadım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

met gıda şimdi multi tech adında yeni bir whey protein daha sürdü piyasaya. 45 gramda 32 gram protein falan yazıyor üzerinde. hindistan cevizi aroması falan var... ne iştir anlamadım.

met gıda şimdi multi tech adında yeni bir whey protein daha sürdü piyasaya. 45 gramda 32 gram protein falan yazıyor üzerinde. hindistan cevizi aroması falan var... ne iştir anlamadım.
Urunu inceledim 100gr da 74 gr proein var...bir kere burdan 1 0 yenik basliyor...bu proteininde %100 whey olduguna inanmiyorum..olsa bile fiyat olarak 140 tl istiyorlar...coook pahali...180liraya optimum vs varken..100gr da 90 kusurat protein var..

malesef spor salonlarına tanıtım yapmak için geldiklerinde sundukları ürün ile sizin aldığınız ürün aynı olmuyor.bildiğim bazı salonlar ellerinde kalan ürünleri satmak için resmen debeleniyor.nitroful tutmazsa isim değişir başka birşey olur.paran varsa sana bile istediğin isim altında ürün yapıyorlar.4,5kg 60liradan satan başkası varmı?

suyla karıştırdığında kola gibi birşey oluyormuş,arkadaş aldı isyanlarda,karışmııyor, topak topak oluyor diyor.

Nitrofull şu anda 4 kiloluğu 90 tl spor solonlarına veriliyor ve deli gibide solon sahipleri alıyor bazı solonlar aminolarını almıyor çünki dışkıyı boyuyormuş korkuyorlar millete bişey olacak diye ve şu ülkede tek bir denetim yok sadece evrakları tamsa üret gitsin.

Met gıda/ Nitroful sahipleri 2 adet dolandırıcı ; Fatih Uçma ve abisi Hakan Uçma. Merdivenaltı ürün üreticileri :)
Aman uzak durun zehirlenirsiniz. Bu şahıslar aynı zamanda türkiye içinde sahte steroid de piyasaya sürüyorlar...

Back
Yukarı