Vitargo hakkinda

Ben bu urun hakkında cok olumlu gorusler duydum. Ancak piyasada genelde weider ultimate gibi urunler ragbet gordugunden pek kullanan olmamış.

Açıkçası bende karbonhidrat konusunda öğunlerime dikkat edemiyorum, dolayısıyla 175 boy 69 kiloda kaldım kas kutlesi olarak alıyorum ama goruntume yansımıyor kilo alamadıgım için.

Kullanan arkadaşların önerısı ne olur? Weider mega mass mı alalım yoksa vitargo cidden cok cok iyi midir? Bu yönde iyi bir tavsiyeye ihtiyacım var.

Ben bu urun hakkında cok olumlu gorusler duydum. Ancak piyasada genelde weider ultimate gibi urunler ragbet gordugunden pek kullanan olmamış.

Açıkçası bende karbonhidrat konusunda öğunlerime dikkat edemiyorum, dolayısıyla 175 boy 69 kiloda kaldım kas kutlesi olarak alıyorum ama goruntume yansımıyor kilo alamadıgım için.

Kullanan arkadaşların önerısı ne olur? Weider mega mass mı alalım yoksa vitargo cidden cok cok iyi midir? Bu yönde iyi bir tavsiyeye ihtiyacım var.

yag oranın düşükse fiyat ve içerik açısından gainerlar daha iyi ama yag oranı yüksek ise vitargo+whey daha iyi

Yağ oranım 69 kiloyum son ölçüm şu şekilde;

Fat: 14.5%
Fat Mass: 9.8kg
FFM: 57.9kg
TBW: 42.4kg

Vitargo neden önermiyorsunuz? Kilo aldırmaz mı? Mass'larda herkes göbekten şikayetçi açıkçası çekincem var.

Tamamdır. Şuan whey olarak weider premium whey kullanıyorum.

Vitargo aldığımda yanında 4d isolate matrix whey ile kombin yapmayı düşünüyorum. Sanırım fena bir kombin olmaz.

Tadı önemli degil cok takılmıyorum. Merak ettiğim bir urun. Acıkcası premium whey cok ıyı ama vıtargo alınca butce elvermeyecek. Baska önerın varsa sunabılırsın proteın konusunda.

Not: ek olarak weıder maxımum krea-genıc ve weıder premıum bcaa kullanıyorum.

Sıfır şeker alıyorum şu ara. Ama karboda yeterli almadıgımı dusunuyorum yani antrenorum ıdmandan once 4 ogun dıyor ancak o 4 ogunu alamıyorum. Dogal olarak kutlede buyume hızlı degıl. 77 kıloyu gormem lazım. Sanırım vıtargo ıle hedefe ulasırım tabı artı elımden geldıgınce beslenme.

Sıfır şeker alıyorum şu ara. Ama karboda yeterli almadıgımı dusunuyorum yani antrenorum ıdmandan once 4 ogun dıyor ancak o 4 ogunu alamıyorum. Dogal olarak kutlede buyume hızlı degıl. 77 kıloyu gormem lazım. Sanırım vıtargo ıle hedefe ulasırım tabı artı elımden geldıgınce beslenme.

ben büyümek için antreman hemen sonra basit şeker alımını savunuyorum,yaglanma daha cok olabilir ama daha fazla kas kütlesi yaptıgını savunuyorum,ama tabiki vitargoda bu işi görmek için yapılmış 11dki içinde sindiriliyor...

Savundugun fikri neye dayandiriyorsun?

Idman sonrasi basit seker aliminin kas kutlesi artisinda etkisi olmadigini ispatlayan bilimsel makaleler mevcut.

Benim gorusum degil. Arkasinda bilimsel makale var.

Sen gorusunu hangi arastirmaya dayandiriyorsun? Paylasabilir misin?

Bende bu basit şeker alımı konusunu merak ediyorum. Ayrıca creatindeki üzüm suyu ile alım denemelerim facia oldu onuda belirtmek isterim ki lafta şeker ilavesiz üzüm sularının hepsini denedim. Sonuc yag olarak geri dondu weider maximum krea-genic urununde. Bu yuzden saf su dışında alım yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Insulin i o kadar ziplatmana ne gerek var? Vucut zaten ihtiyaci varsa aliyor yedigin anda. Ayrica 1 olcek whey bile kendi emilimini saglayacak kadar insulin spike yaratabiliyor.

Aslina bakarsan idman cikisi aldigin seker yerine buna muadil karbi baska ogunlere paylastirdiginda vucut icin bir fark olmuyor. Alacaksa yine aliyor fazlaysa yine depoluyor. Anabolik pencere idman sonrasi 24-36 saat acik cunku.

Insulin i o kadar ziplatmana ne gerek var? Vucut zaten ihtiyaci varsa aliyor yedigin anda. Ayrica 1 olcek whey bile kendi emilimini saglayacak kadar insulin spike yaratabiliyor.

Aslina bakarsan idman cikisi aldigin seker yerine buna muadil karbi baska ogunlere paylastirdiginda vucut icin bir fark olmuyor. Alacaksa yine aliyor fazlaysa yine depoluyor. Anabolik pencere idman sonrasi 24-36 saat acik cunku.

natural sporcunun ant sonrası basit şeker alması mantıklı degil,insulin büyüme döneminde ant sonra zıplatma taraftarıyım(anabolik kullanırken) naturalken fazla alımlarda sonuc yaglanma olur..

Anabolik kulanirken daha fazla kaloriye ihtiyacin olacagi dogru. Bunu nasil yapacagin sana kalmis tabi ki. Yine de idman sonrasi o kadar yuksek insuline ihtiyacin olur mu? Bilmiyorum kure de bagli. Trenbolon isin icindeyse her firsatta kaloriyi yukseltmek gerekecek mesela.

Ama burada naturel sporculara tavsiye veriyorsun. Onu goz onunde bulundurmakta fayda var. Burdaki arkadaslarin %90i kur yapmiyor.

Back
Yukarı