Vücut hakkında yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GhqsT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GhqsT öncelikle resmini buraya koymuşsan kötü yorumlarada hazır olman gerekir.Buradaki herkes GhqsT un canı sıkılmasın morali bozulmasın diye evet çok iyi sıkı çalışmaya devam yazacak değiller.Benim fikrimi soracak olursan tamam sen belki iri gözükebilirsin ama bu kaslı (yani fit,formda,adeleli senin kas anlayışın farklı olduğu için bunları yazdım) olduğun anlamına gelmez.Öncelikle VG çalışmalarını azaltıp sıkı bir diyet ile cardio çalışmalarına ağırlık vermen gerek kilolarını verdikten sonra zaten sende anlayacaksın durumunu.Ondan sonra VG yaparak istediğin kasları elde etmen daha iyi olacaktır.

Tamam haklısınız ama ben sizden yorum istedim. bir bucuk ayda gelişim varmı yokmu die adam kas herkezde olur diorda tamam war. walla bizim arkadaşlar şişirio cıkan birşey yok ? o nasıl olcak ? tabi onların kası dönmüş demi xD içe doğru zuahzauhzuah

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 31.05.10 00:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 30.05.10 23:56 ----------

Yokmu mod felan silin şu lanet konuyu

Abuk subuk konuşmaya devam ediyorsun,kas var ama öyle yada böyle uyarılmadığı için gözükmüyordur.Genetik olarak kol kasları zayıftır vs.Yav çok çocuk kaynamaya başladı burası gerçekten belli bir sınır konulmalı bu tür kişiler direk uzaklaştırılmalı forumu kirletmek ve ortamı germekten öteye gidemeyen kişilikler.Adam gibi konuşuyoruz anlamıyor,ukala ukala konuşuyor.

Töbe töbe ya :D sen kimimle şaka yapıyon Ghst birader :D koymuş 10 tane çıplak vücud, vücudda ne kas var ne bişey, sınfın en güçlüsüyüm diye böbürleniyo :D sen millete kumda böcek dövüştür diceğine

KENDİN GİT ADAM GİİBİ VG yap ondan sonra Resim koy :D

tekrarı halinde sınırsız uzaklaştırılacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı